Розглянуто Порушення НПУ// №712 Non rp, порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жека Барбоскін

Шановний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
65
Реакції
38
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Валентин Васькович, Андрій Шевчик
  2. Особистий нікнейм: Матільда Хелл
  3. Суть скарги: Все почалось з того що перед цією подією 30 хв назад 2 копа просто мене вбили без причини я був в скіні правопорушник. Потім на відео видно що ми з другом підїхали до НПУ К та просто написали в чат "привіт" після чого данні копчики вдарили мене тайзером та були образи від працівника фракції коли він знаходився у формі. Потім мене провели у відділок НПУ та почались допити та потім данні копчики видали 9 статей розшуку. А почалось це все через те що я написав після того як мене вбили мусора ви де. Думаю на відео видно оск. від держ службовців. Додам що якщо я писав у віп чат то вони не можуть почати пошуки по серверу. Також зареєстроване підприємство тому не мають права забирати продукцію https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Єдиний-реєстр-підприємств.287883/ . ПРОШУ ПРИЙНЯТИ МІРИ БО ЦЕ НЕ ПЕРШІ СКАРГИ НА ЦИХ КОПЧИКІВ ЯК МІНІМУМ ЗВІЛЬНЕННЯ.
  4. Докази (скріншот/відео): Тайм коди 00:47 , 01:01 ,01:16 ,03:05

5. Дата порушення: 20.10.2025

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
472
Реакції
249
Бали
103
Вітаю!

Гравець | Валентин Васькевич | отримує дисциплінарне стягнення за неналежні дії під час виконання службових обов’язків.

Гравець | Андрій Шевчик | отримує пониження у званні до 5, а також буде направлений на переатестацію з перевірки знань структури МВС та основ Role Play.
У разі повторного порушення — гравець отримає покарання у вигляді NonRP Держ.
+
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.
| Мут 60

Матільда Хелл - отримує покарання,а саме:​
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.
| Мут до 45 хвилин
+​
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.
| Мут 60
Приносимо вибачення за довгий розгляд скарги.

| Розглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі