Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрей Катаро

Кошовий отаман
Реєстрування
6 Гру 2023
Дописи
170
Реакції
93
Бали
46
Нікнейм гравця: Макар Шевченко, ID # 37301
Особистий нікнейм: Андрей Катаро
Суть скарги: Порушення правил патрулювання, а саме 2.8, також Макар Шевченко якимось чином, не знімаючи маски упевненість в тому, що я та сама особа, яку пробили по КПК, після Макар Шевченко, передав мене напарника не передавши інформацію про процесуальні діі, також працівник ID# 37301не ознайомив зі своїм посвідченням та не представився
Докази (скріншот/відео): Тут
Тайм коди:
1) 00:06 - Зупинка мого Т/З
2) 00:57 - Порушення правил патрулювання, а саме 2.8
3) 07:30 - Якимось чином, не знімаючи моєї маски, а в мене їх 2, одна на скіні, друга аксесуар, зрозумів що я саме та особа, що в базі КПК (
Нон рп)
4) 08:50 - Передання затриманого напарнику без передачі результату процесуальних дії
5) 09:06 - Працівник ID# 37301 не представився та не надав документи
Дата порушення: 06.05.2025

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,726
Реакції
550
Бали
253
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Андрей Катаро[7617] отримує покарання за порушення правил сервера, а саме:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 40 хвилин

Гравець Макар Шевченко[53579] отримує попередження за порушення правил патрулювання, також буде проведено бесіду.

Порушення " NonRP " від працівника не виявлено, так як співробітник відіграв що пробив ваш палець по базі КПК.
З співробітником Артем Крильчку [37301] також буде проведено бесіду та буде видане попередження.

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі