Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Штурм

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
879
Реакції
684
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: Шон Джонсон
  2. Особистий нікнейм: Ваня Скаєв
  3. Суть скарги: приїхав на особистому транспорті до пункту загрузки яка знаходиться біля кордону щоб я взяв погрущік і помогти завантажити фури,мені написали виїжати я поїхав далі потім помені відкрили огонь але це я не зафіксував ви можете запросити докази у даного гравця він повинен зберігати відеодокази порушень протягом 7 днів, провів поверхневий обшук без причіни, забрав зброю не перевіривши ліцензію, також наркотики та алкоголь, у даного поліцейсько два порушення а саме відкрив огонь без причини і проведеня поверхневого обшуку без причини, прошу щоб даний гравець як мінімум отримав догану за порушення цих правил, а якщо в нього нема доказів то видати йому ще за це догану
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 14.10

Останнє редагування:

Дмитро Ріхтер

Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
184
Реакції
102
Бали
48
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт: Розглянуто.

Переглянувши відеозапис працівника, доходжу до наступного висновку: вас було затримано за непідкору та образи працівників поліції.
Обшук був законним та проведений на підставах
статті 20 Закону України «Про Національну поліцію України» та статті 27 Процесуального кодексу України.

Гравець
Ваня Скаєв [199876] отримує покарання у вигляді блокування чату на 45 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA 5.10.

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Приємної гри на UKRAINE GTA.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі