Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Лисий

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
43
Реакції
98
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Стонікс Агентович
2. Нікнейм порушника:Орест Кицун, Артем Фракер
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я їхав по дорозі і ми врізалися вони почали їхати а я ішов до них щоб вони оформили ДТП. вони почали тікати я став перед машиною щоб вони не їхали. вони мене давили і ігнорували потім затримали я по рп позвав друзів які навели на НПУ зброю але не стріляли поліцейський з водійського міся почав стріляти порушуючи правила серверу а мої друзі почали стріляти у відповідь поліцейський який мене вів не реагував і просто біг це є PG потім поліцейський шей вбив мене.
Тайм Коди:
0.12 ДТП
1.02- я прошу посвідчення а він мене давить
1.28 почав погрожувати що затримає
1.39 я по рп викликаю друзів
2.04 взяв мене в кайданки без вимог і без підстав
2.12 зняли кайданки
2.20 без вимог вдарив тайзером
2.40 друзі наставили зброю але не стріляли і були не в машині, а орест ПГ-шив тому що ігнорував зброю
2.41 Артем Фракер почав стріляти багоюзом з водійського
2.43 мої друзі відерили вогонь в самозахист
2.46 орест ігнорує стрільбу та намагається посадити мене в авто
3.13 орест мене вбив
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
6. Дата порушення: 11.01.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,298
Бали
253
Вітаю, гравець Артем Фракер [240352] - отримуєте такі покарання:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
Гравець Орест Кицун [230755] - отримає такі покарання:
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин +
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
Також співробітник НПУ отримає догану.

Ви гравець Стонікс Агентович [184033] - отримаєте такі покарання:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Розглянуто.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,298
Бали
253
Вітаю, перерозглянувши скаргу таким гравцям будуть додані покарання:
Вітаю, гравець Артем Фракер [240352] - отримуєте такі покарання:
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)

Ви гравець Стонікс Агентович [184033] - отримаєте такі покарання:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин + 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Перерозгляд.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі