Відмовлено Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко
2. Нікнейм порушника: Давид Дніпровський
3. Назва організації порушника: НПУ

4. Суть скарги: Мене затримали за хуліганство а саме працівником Полковником НПУ, після чого як він мене затримав Міранди чомусь відразу зачитано не було. Далі як він мене привів до допитної кімнати я питаю статтю затримання та який кодексом керується данна стаття, він мені відразу не відповів бо не знає точну відповідь та відповів мені *Чекайте* Потім він почав зачитувати міранду бо я йому напомнив хоть це його обов*язок відразу зачитати міранду як затримав особу. Потім нарешті він мені надав статтю а саме вона була неправильною 1.9 ККУ такої навіть немає статті за хуліганство, правильна стаття була б саме ця. З цим щось треба робити бо це жах їм громадянини України задають питання а саме стаття затримання навіть Полковники не можуть надати правильну відповідь це що таке??!

Стаття 44. Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян

Покарання - штраф 25.000 грн або громадські роботи протягом 4 годин ККУ

5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тут
6. Дата порушення: 21.01.2026
Тайм-Коди: 0:09, 0:18, 0:35, 0:48, 0:50, 1:10, 5:06, 5:22.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,032
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
На момент процесуальних дій Заступник перебував у голосовому каналі, через що, і зачитав Вам Міранду з затримкою.
З приводу того, що Заступник не знає усі статті: Фактичного обов'язку на знання Кожної статті по номерам немає, навіть якщо гравці дивляться статті на форумі, замітках, планшетах, тощо — Не є порушенням.
З приводу відрізнення статей у RP законах та системних статтях: На жаль, нарізі немає можливості зробити ідентичні закони як системні так і RP закони.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі