Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кірюха Маленький

Новий гравець
Реєстрування
18 Січ 2026
Дописи
7
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Кірюха Маленький
2. Нікнейм порушника: Богдан Кіровоград, Едуарт Дніпровський
3. Назва організації порушника: НПУ Київ
4. Суть скарги:
Суть скарги:
Порушення процедури затримання, відсутність RP-відігровки, несвоєчасне зачитування прав (Міранди), ігнорування прохання про адвоката, а також суперечливі підстави для затримання.Опис ситуації з таймкодами
00:22
— Едуард Дніпровський здійснює затримання без RP-відігровки.
На питання щодо підстав затримання повідомляє, що я нібито перебуваю у фотороботі та в розшуку.Фактичного розшуку не було, що видно на записі
00:44 — Богдан Кіровоград без RP-відігровки бере мене та веде за собою, не зачитавши мої права (Міранду)
00:51
— я запитую, чи будуть зачитані мої права.
Відповідь: «Є права, є права».
00:58 – 01:26 — неодноразово прошу зачитати мої права.
Відповідь: «Зараз, зачекайте».Права мають зачитуватися одразу при затриманні, незалежно від місця.
01:34 — на запитання «За що затриманий?» отримую відповідь:
«Співпраця зі злочинцем».
02:20 — лише з цього моменту мої права були зачитані, що є порушенням, оскільки Міранда має зачитуватися негайно, тим більше після моїх неодноразових прохань.
02:23 — моє прохання викликати державного адвоката було проігноровано.
05:37 — співробітник лише тут представився та показав посвідчення, хоча це повинно бути зроблено під час затримання.
06:46 — фраза: «Процесуальні дії закінчені», після чого мене повели далі без RP-відігровки.
07:37 — звучить фраза:
«Розшуків не виявлено, я просто дам на 10 хвилин хуліганство».
Після цього Богдан Кіровоград відійшов, а супровід до ізолятора здійснив Едуард Дніпровський, який помістив мене до ІТТ за статтею
«Умисне заподіяння тяжкої шкоди» строком 49 хвилин, що суперечить попередньо озвученим підставам.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:22.01.2026 (Наразі не в Україні тому час різниця на відео час на годину меньше ніж в Україні)

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
168
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт.

Гравець Едуарт Дніпровський - Отримає покарання згідно правил UG.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Також працівник НПУ - отримає догану.

Гравець Богдан Кіровоград - Отримає покарання згідно правил UG.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Також працівник НПУ - отримає догану.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі