Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
42
Реакції
13
Бали
11
1.Ефим Кайрон
2. Руслан Фрезент 99979

Заранее приношу извинения за возможные некорректные выражения в ходе ситуации.

• 00:27 — игрок из клана MARABUNTA намеренно совершил наезд на меня.

• 00:32 — я начал защищаться в ответ на его действия.

• 01:01 — прибыли сотрудники полиции и произвели мое задержание.

• 03:00 — Георгий Коваленко [111130] сообщил, что у него имеется видеозапись (фрапс).

• 03:12 — я настаивал на том, что все действия должны фиксироваться через чат, чтобы обеспечить корректность происходящего.

• 03:26 — сотрудник полиции Иван Петровчук [104194] заявил, что ознакомился с видеозаписью, хотя фактически они не заходили в Discord, что вызывает сомнения в правдивости его слов.

• 04:25 — сотрудник отыграл снятие одного браслета с моей руки, якобы для возможности совершить телефонный звонок, однако фактически ограничил мои действия, лишив меня возможности воспользоваться телефоном.

• 04:27 — сотрудник продемонстрировал незнание термина «оффтоп».

• 07:43 — сотрудник сообщил, что никого нет, хотя мой знакомый, выступающий в роли адвоката, находился в холле и неоднократно пытался связаться.

• 10:22 — меня вывели в холл. Я указал сотруднику на присутствие адвоката, однако он проигнорировал это, попытался подойти, но затем увел меня обратно, тем самым лишив права на юридическую защиту без объяснения причин.

• 13:53 — я просил проверить, является ли изъятое оружие игрушечным или настоящим, однако данная проверка проведена не была.

• 15:31 — прибыл полковник Иван Важный [129862], который провел обыск. Также хочу отметить, что аксессуар сотрудника закрывал нагрудный жетон и шеврон со званием, что нарушает правила идентификации.

• 20:49 — с моей стороны действительно имело место оскорбление, однако сотрудник вернулся и дополнительно вменил еще одну статью, что выглядит как превышение полномочий.

Сотрудник полиции не предъявил служебное удостоверение.

Докази:

04.04.2023

Спасибо за внимание, приятной игры😉

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,515
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:

Гравець ID: 111130 отримає покарання, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 25 хвилин
DB у данному випадку не рахується, оскільки у гравця є ІС причина, ви зупинилися на проїзжій частині та у вас не було увімкнуто аварійні фари, тому враховувати що це було зробнено навмисто я не можу.

Гравець ID: 84033 отримає покарання, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 45 хвилин
6.19.
"NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 30 хвилин
Оскільки виклик адміністрації не був доречним з причин РП відігрувань та запитання щодо скарги на форум ви могли подати у інший момент. Також поліцейський може запитатиу у адвоката про його ліцензію і той повинен зазначити що вона є на державному порталі тощо, також на ваш час та вашу дату у країні було жодного затвердженого адвоката який би міг приїхати до вас для надання допомоги. Також згідно Рп ви не можете бачити людину спиною та ідетифікувати її у масці тощо

Гравець ID: 99979 отримає покарання, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 25 хвилин

Гравець ID: 129862 отримає покарання, а саме:
6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 20 хвилин
Для встановлення результату вдало чи невдало, у вашому варіанти виявлено чи не виявлено необхідно використовувати команду /try, у інших випадках вважається перетягом РП на свою сторонку.

Як зазначено у вас на відкаті, працівник НПУ переглянув запис бодікамери, то для цього не потрібно зхаодити у Discord, оскільки він самостійно ознайомився з цим, а не передавав записи іншому і вже інша особа встановила це, тому у чаму була ваша реакція щодо звинувачення встановлення "як він подивився" мені не зрозуміла.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі