Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ефим Кайрон

Шановний гравець
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
58
Реакції
44
Бали
167
1.Ефим Кайрон
2. Руслан Фрезент 99979

Заранее приношу извинения за возможные некорректные выражения в ходе ситуации.

• 00:27 — игрок из клана MARABUNTA намеренно совершил наезд на меня.

• 00:32 — я начал защищаться в ответ на его действия.

• 01:01 — прибыли сотрудники полиции и произвели мое задержание.

• 03:00 — Георгий Коваленко [111130] сообщил, что у него имеется видеозапись (фрапс).

• 03:12 — я настаивал на том, что все действия должны фиксироваться через чат, чтобы обеспечить корректность происходящего.

• 03:26 — сотрудник полиции Иван Петровчук [104194] заявил, что ознакомился с видеозаписью, хотя фактически они не заходили в Discord, что вызывает сомнения в правдивости его слов.

• 04:25 — сотрудник отыграл снятие одного браслета с моей руки, якобы для возможности совершить телефонный звонок, однако фактически ограничил мои действия, лишив меня возможности воспользоваться телефоном.

• 04:27 — сотрудник продемонстрировал незнание термина «оффтоп».

• 07:43 — сотрудник сообщил, что никого нет, хотя мой знакомый, выступающий в роли адвоката, находился в холле и неоднократно пытался связаться.

• 10:22 — меня вывели в холл. Я указал сотруднику на присутствие адвоката, однако он проигнорировал это, попытался подойти, но затем увел меня обратно, тем самым лишив права на юридическую защиту без объяснения причин.

• 13:53 — я просил проверить, является ли изъятое оружие игрушечным или настоящим, однако данная проверка проведена не была.

• 15:31 — прибыл полковник Иван Важный [129862], который провел обыск. Также хочу отметить, что аксессуар сотрудника закрывал нагрудный жетон и шеврон со званием, что нарушает правила идентификации.

• 20:49 — с моей стороны действительно имело место оскорбление, однако сотрудник вернулся и дополнительно вменил еще одну статью, что выглядит как превышение полномочий.

Сотрудник полиции не предъявил служебное удостоверение.

Докази:

04.04.2023

Спасибо за внимание, приятной игры😉

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,293
Реакції
2,007
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:

Гравець ID: 111130 отримає покарання, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 25 хвилин
DB у данному випадку не рахується, оскільки у гравця є ІС причина, ви зупинилися на проїзжій частині та у вас не було увімкнуто аварійні фари, тому враховувати що це було зробнено навмисто я не можу.

Гравець ID: 84033 отримає покарання, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 45 хвилин
6.19.
"NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 30 хвилин
Оскільки виклик адміністрації не був доречним з причин РП відігрувань та запитання щодо скарги на форум ви могли подати у інший момент. Також поліцейський може запитатиу у адвоката про його ліцензію і той повинен зазначити що вона є на державному порталі тощо, також на ваш час та вашу дату у країні було жодного затвердженого адвоката який би міг приїхати до вас для надання допомоги. Також згідно Рп ви не можете бачити людину спиною та ідетифікувати її у масці тощо

Гравець ID: 99979 отримає покарання, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 25 хвилин

Гравець ID: 129862 отримає покарання, а саме:
6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 20 хвилин
Для встановлення результату вдало чи невдало, у вашому варіанти виявлено чи не виявлено необхідно використовувати команду /try, у інших випадках вважається перетягом РП на свою сторонку.

Як зазначено у вас на відкаті, працівник НПУ переглянув запис бодікамери, то для цього не потрібно зхаодити у Discord, оскільки він самостійно ознайомився з цим, а не передавав записи іншому і вже інша особа встановила це, тому у чаму була ваша реакція щодо звинувачення встановлення "як він подивився" мені не зрозуміла.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі