Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Сер 2025
Дописи
96
Реакції
29
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Тео Хернандез
2. Нікнейм порушника: НПУ
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: являюсь приватним адвокатом, прибув на захист клієнта, де панове поліцейські мене не пропустили до клієнта, чим не надали скористуватись правами моїй клієнтці. Після чого я випустив клієнтку під заставу і як можна побачити на відео мене кафнули і не пояснили причину, сказали просто "10". Після чого співробітник спілкувався під час того як був у формі російською мовою, чим порушив законодавство.
Закон "Про Національну поліцію України" Стаття 7. Дотримання прав і свобод людини, пункт 2. Обмеження прав і свобод людини допускається виключно на підставі чинного законодавства.
Стаття 10. Поліцейський зобов’язаний, пункт 2. Професійно виконувати свої службові обов’язки відповідно до вимог затверджених законом.

Загальний статут Національної Поліції України
2.4 Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів країни.

2.17 Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від простих громадян.
2.22 Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику НПУ.
3.7 Працівник НПУ зобов'язаний в робочому одязі спілкуватися з громадянами виключно державною мовою

Кримінально Процесуальний Кодекс Подільського Краю
Стаття 21. Стадії застосування сили - послідовність та класифікація можливих незаконних дій щодо порушника закону з боку співробітника правоохоронного органу.

Закон про приватних адвокатів

Стаття 4. Права приватних адвокатів:

Адвокат має право:

- представляти інтереси гравців у суді та всіх державних організаціях (включно, але не обмежуючись з НПУ, СБУ, ДКВС, ВРУ);

Закон про "Про Адвокатуру і Адвокатьську Діяльність"
Стаття 11. Співробітнику правоохоронних органів заборонено перешкоджати адвокату, який має ліцензію на офіційному порталі Верховної ради України.

На основі всього сказаного прошу переглянути професійну кваліфікацію даних співробітників та здійснити їхнє покарання належним чином, так як дані співробітники понижують репутацію та довіру до справедливості НПУ

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:26.04.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі