Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Тра 2025
Дописи
17
Реакції
6
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Ярослав Хоменко(2792)
2. Нікнейм порушника:Стів Сімонс(1723)
3. Назва організації порушника:НПУ
4. Суть скарги:затримав за одну статтю дав зовсім іншу,незнання статей неправильне відібрання РП я сказав адвоката хочу він дзвонив до президента и не викликав адвоката на відио доказах порушення знято громадянином тобто порушення не записано на боді камеру працівника і у відио доказах не вся РП ситуація:усе на фрапсі
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тайм код,1.00-1.46некажеш причину затримання,2.20-2.28 невідіграння РП по РП я йому порвав посвідчення,3.22 каже що я затриманий за напад на громадянина 11.35 садинь за спробу дати хабаря,7.12-7.20 кажу адвоката він дзвонить до президента в не викликає адвоката 7.27 сказав що призидент в області докази що призидент не в області,9.54-10.40 незнання статей::::::::::::

6. Дата порушення:28.05.2026

Стів Сімонс

Sigma 04 Північна Україна
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
66
Реакції
71
Бали
63
можу надати повні відео докази з порушенням данного громадянина . Там де є ДМ мене і Дб авто без причини . Також як гравець дав взятку . Як гравець типу порвав посвідчення хоча я йому у руки його не надавав . Є повні відео докази та можу надати без питань .

Андрій Миколенко

ЗГС Держ| Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
443
Реакції
230
Бали
103
Вітаю!

З працівником буде проведено бесіду щодо зазначених статей.

Гравець #2792 отримає покарання: деморган на 20 хвилин, а також мут на 140 хвилин.

6.19. "NonRP" — Non Role Play — дії, які неможливі в реальному житті, порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, є невиправданими та нелогічними. Також враховується перебування на даху вагона під час руху.
5.9. "Образа гравців" — заборонено ображати гравців.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі