Відмовлено Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Тра 2026
Дописи
7
Реакції
7
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Дмитро Боднарук
2. Нікнейм порушника: Олег Ломакін 57444
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Їхав на фурі зупинився подивитись чому він затримав мого друга поліцейський бере наручники та натягує на мене не показав своє посвідчення не сказав причину затримання та посадив на 1 годину в ІТТ
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин також 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм коди (0:34)- (2:19) -(3:11)

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,297
Реакції
1,119
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Переглянувши надані докази заступника лідера НПУ, виношу вердикт:

На відеозаписі зафіксовано розсинхронізацію, внаслідок якої заступник лідера не чув ваших слів. При цьому він належним чином відігравав усі необхідні дії та виконував свої службові обов'язки відповідно до ситуації.

Працівник поліції представився. Водночас вимогу щодо пред'явлення службового посвідчення він не почув через технічні обставини, тому не мав можливості її виконати. ( Закон України про НПУ стаття 10 пункт 7 - 7) Поліцейський звертаючись до громадянина зобов’язаний представитись по формі, назвати свою посаду, звання, ім’я та прізвище та якщо громадянин потребує, надати йому для перевірки своє службове посвідчення).

Порушень не виявлено.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі