Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Мельник12

Шановний гравець
Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
38
Реакції
41
Бали
167
1. Ваш нікнейм: Ігор Мельник
2. Нікнейм порушника: Діма Сантана 13272, Владислав Залізняк 1131
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я на пару секунду пізніше включив відкат тому пояснюю ситуацію, їду я і перед мною риско зупиняється поліцейський,я кажу, офтопом ти їздить не умієш,він без пурса мене зупиняє і каже '' виходим з авто '' ну і далі на відкаті суть скарги в тім шо

1) Виїжджати в патруль дозволено співробітникам зі звання Сержант (3 ранг) і вище. Новобранці (1-2 ранги) до патрулів не допускаються, по формі видно що він 1-2 ранг, прошу перевірити даних співробітників, + Недотримання субординації до громадянина Тайм код порушення Діми Сантани (субординація 00.10-00.20,ну а по формі видно, Владислав Залізняк Тайм код 02.25-02.30. Відсутність мого мікро знаю моя провина, але прошу запросити відкат в даного працівника

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тик
6. Дата порушення: 27.07.2026

Кирило Моррисон

Старший Адміністратор | Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
208
Реакції
68
Бали
416
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Працівник НПУ Діма Сантана отримує дисциплінарні покарання та переатестацію на своє звання!
Працівник НПУ Владислав Залізняк отримує дисциплінарне покарання.

Гравець Влад Тетерук[11975] отримує покарання у вигляді jail на 100 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Приклад: не логічне втручання в рп ситуацію, полісмен та громадянин проводять процесуальні дії і до ньго підходить гравець і починає говорити про своє та заважати RP процесу.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі