Розглянуто Порушення, Некомпетентність та Некомікабельність з боку адміністрації 04 сервера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тимур Шевчук

2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов, Олексій Маск, Станіслав Нікончук, Тимур Волков

3. Суть скарги:

Добрий вечір. Прошу, щоб ця скарга була розглянута виключно керівництвом проєкту. Якщо перелічені адміністратори бажають надати свої пояснення, нехай вони роблять це в межах цієї теми, без її закриття. Прошу повністю прочитати текст, ознайомитися з доказами та провести розгляд без втручання ГА, ЗГА та ГС Держ, оскільки саме на цих осіб подається скарга.

На цей момент у мене є кілька серйозних і обґрунтованих скарг, які стосуються різних ситуацій, але пов’язані між собою системною поведінкою адміністрації. Щоб не створювати спам із великої кількості тем (тим більше, що мені вже погрожували видаленням форумного акаунта), я викладаю все в межах однієї скарги, розділивши її на окремі пункти.

1) Порушення домовленостей та повна відсутність комунікації з боку ГА і ЗГА
24 серпня 2025 року, коли я перебував на посаді Президента 04 сервера, Віктор Миколайович (попередній ГА) звернувся до мене з проханням передати Telegram-канал “Труха 04 сервера”.(докази) та (ще докази що це був мій ТГК) Даний канал неодноразово отримував увагу керівництва проєкту, а за його розвиток я раніше отримував нагороди у вигляді донат-валюти .

Я погодився на передачу каналу за єдиної чіткої умови — щоб у мене не забирали адміністраторські права. Я прямо зазначив, що не буду нічого публікувати без дозволу, а права залишаю виключно як формальність. Після передачі канал було перейменовано на [NEWS] UKRAINE GTA 04.

Після зміни ГА у мене без пояснень забрали доступ, а новий ГА відмовився зі мною комунікувати з цього питання (доказів нема, ГА видалив чат). Приблизно два місяці тому я через адміністратора Володю Архангела намагався зв’язатися з ГА Олексієм. Після того як я надав запитані докази, ГА перестав відповідати, а згодом чат було повністю видалено.

2 січня, після конфлікту з Президентом Ольгою Княгинею у груповому чаті, мені було видано 1 день муту, попри те що правил я не порушував, потім мене ще видалили з чату (докази). Я знову звернувся до ГА щодо незаконного позбавлення доступу, але він продовжив мене ігнорувати.(докази)

Окремо зазначаю, що ЗГА у відповіді на мою скаргу заявив, що доступ міг забрати “хто завгодно”(докази), хоча адміністраторами каналу є лише ГС, ЗГА та ГА, що прямо спростовує його слова. Подальші звернення до ЗГА в особисті повідомлення залишилися без відповіді, що є невиконанням його обов’язків (докази).

2) Блат та некоректне винесення покарання з боку ЗГС Держ
3 січня я допустив низку порушень правил UKRAINE GTA, що повністю визнаю. Однак мені було видано покарання, яке є значно суворішим, ніж передбачено правилами (докази).

Я вбачаю в цьому ознаки блату, оскільки ЗГС Держ надав пріоритет скарзі Ольги, хоча вона була подана на гравця без організації, тоді як на той момент існували нерозглянуті скарги на лідерів та гравців держорганів (докази).

Також викликає серйозні сумніви швидкість розгляду скарги — близько 30 хвилин. З урахуванням перегляду фрапсів, аналізу профілю, підготовки відповіді та обдумування покарання, такий термін виглядає формальним і поверхневим, що створює враження заздалегідь ухваленого рішення.

Окремо наголошую: також дуже важливо те, що хоч у мене і є попередні покарання, як сам зазначав ЗГА, більшість із них є дуже давніми, деякі — більш ніж дворічної давнини. Використовувати настільки старі порушення як підставу для перманентного бану є нечесно та необґрунтовано, оскільки вони не відображають мою поточну поведінку на проєкті та суперечать принципу справедливості.

3) Некоректна кваліфікація порушень та подвійні стандарти
Мені інкримінували “образу родичів”, хоча на відео відсутні прямі образи — я лише згадав родичів без негативного контексту. Також мене було покарано за “нацизм” виключно через згадку імені Гітлера в негативному контексті, де я прямо підкреслював, що не підтримую його та вважаю диктатором. При цьому на сервері є гравці з іменами або прізвищами Гітлер чи Адольф, і до них не застосовуються жодні санкції.

ЗГА, відповідаючи на мою скаргу, заявив, що “особисто все перевірив”, але не надав жодних таймкодів, що є некоректним розглядом скарги.

Прошу ЗГА під цією темою надати конкретні таймкоди, де нібито міститься образа родичів або нацизм.

4) ГС Держ не уточнив правила і не простежив за держ.переворотом
До Тимура Волкова притензія тільки дві, що під час мітингу і держ.перевороту адміністрація не простежила за порушеннями з боку держ.організацій. Також те, що Тимур Волков не надав мені ресурсів про державні перевороти, коли я цього попросив і те, що правила не зробили ясними.(докази)

Також питання особисто до Керівника Проекту, чому немає правил про державний переворот і не прописано як він робиться на форумі, і чому правило про мітинги вже як більше року тимчасово відключено?

4. Доказ отриманого покарання: Всі докази прикріплені в тексті

5. Дата порушення: 05/01/2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,420
Реакції
994
Бали
253
Вітаю!
Пояснюю вам ситуації по пунктах:

По правам у ТГ-каналі: Домовленості з минулим ГА були особистими й не поширюються на нинішнє керівництво. Права були вилучені суто з міркувань безпеки, щоб уникнути будь-яких ризиків для каналу. На жаль права на телеграм канал вам повернено не буде.

По блокуванню:
Вас було заблоковано на 6000 днів за скаргою лідера ВРУ. У ваших діях чітко зафіксовано образу проєкту та розпал ворожнечі. Ми переглянули ситуацію і вирішили піти назустріч, замінивши вічне блокування на 14 днів блокування.

По розгляду скарг від ЗГС:
Так, лідер ВРУ написала до ЗГСа та ГСа задля того щоб зачинили скаргу якомога швидше, але у цьому немає нічого незаконного що суперечить правилам. По можливості скарги які легше та швидше можна переглянути, переглядаються першими.

По тайм-кодах: У даному випадку вони не є критичними, оскільки на відео коротко і ясно чути всі порушення. Докази цілком зрозумілі для винесення вердикту без додаткових розписувань по хвилинах.

Щодо перевороту: Ніякого мітингу чи перевороту по факту не відбулося. Були лише спроби закликати людей, але прийшло всього 7-8 чоловік. Ви намагались дізнатися у ГС Держ, як це організувати, але не надали жодної конкретики, тому ГС і не вступав у діалог щодо непідготовлених дій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі