Відмовлено Порушення ПДР, штраф і "поліція"...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Сурваріум

Виживший
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Ваш нікнейм: Макс Сурваріум
Нікнейм гравця: Владіслав Білецький
Дата порушення: 20.07.2022
Опишіть ситуацію: Я на бусі Укрпошти повертаючи до місця призначення отримав удар убік, на дуже великій швидкості в мене врізався поліцейський автомобіль без увімкнених проблискових маячків і сирени. І тільки після того, як врізався в мене увімкнув їх. Попросивши документи і не оримавши їх подав на мене в розшук, але я потім вийшов і показав їх, а до того, стоячи на місці намагався показати їх з кабіни, але це не спрацювало. Потім поліцейський мені пред'явив штраф буцімто я по зустрічній повертав. І коли я погодився оплатити "штраф", він мені сказав оплатити через Приват24 (ігровий) на рахунок його імені, я відмовився і відповів, що оплачу у відділку, на що "поліцейський" мене запевняв, - що оплата штрафів не працює у відділку. - Я відмовився оплачувати, і він почав "погрожувати" мені, що відвезе мене в КПЗ. Я наполіг на те, що я буду оплачувати "штраф" у відділку. І він мене "повіз". Спочатку було нормально, але потім "поліцейський" почав "грубо" порушувати ПДР. А потім взагалі відвіз мене за місто і "викинув" з автівки і втік. Я пішки добравшись до відділку переглянув чи є у мене "штраф" 15т. грн. (стільки він вимагав у мене), а виявляється не має... Виходить я не порушував...
Скріншот/відео від свого обличчя: Тайм-код:

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
В следующий раз пожалуйста фиксировать на видеорегмстратор и этим будет заниматься Служба Безопастности Украины за превышение должностных полномочий.

Гріффіт Хілленбург

ᴍʏ ᴇʏᴇs ᴀʀᴇ ᴡᴀsʜᴇᴅ ᴡɪᴛʜ ʙʟᴏᴏᴅʏ ᴛᴇᴀʀs
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
75
Реакції
7
Бали
18
Доброго ранку, шановний гравець. Починаю ознайомлення із вашої скаргою.
Очікуйте.

Гріффіт Хілленбург

ᴍʏ ᴇʏᴇs ᴀʀᴇ ᴡᴀsʜᴇᴅ ᴡɪᴛʜ ʙʟᴏᴏᴅʏ ᴛᴇᴀʀs
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
75
Реакції
7
Бали
18
Ознайомившись, з вашою скаргою виношу такий вердикт - вам буде відмовлено через недостатню кількість фото/відео-доказів.
У наступний раз, постарайтесь вести відеофіксацію.
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі