Відмовлено Порушення РП гравця НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Гавирия

Новий гравець
Реєстрування
17 Січ 2026
Дописи
14
Реакції
1
Бали
58
1. Ваш нікнейм: Михайло Япончік
2. Нікнейм порушника: невідомо, адміністрація сказала написати так.
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:

08.08.2026 я знаходився на автостанції. Мій орендований автомобіль був припаркований та не створював жодних перешкод для руху. Працівника НПУ поруч зі мною не було.

Через приблизно 40 хвилин після того, як мене вже зупиняв працівник НПУ та, перевіривши ситуацію, відпустив без порушень, мені раптово надійшло повідомлення про евакуацію мого автомобіля який надали мені як подарунок, штраф та вилучення водійських прав за їзду без номерних знаків.

Вважаю дії працівника НПУ неправомірними та такими, що суперечать принципам RP. Якщо сервер позиціонується як RP, працівники державних організацій повинні діяти виключно в рамках встановлених правил, процедур та рольової ситуації. Не може бути так, що гравця спочатку перевіряють, відпускають, а через 40 хвилин без контакту з ним та без нової RP-ситуації накладають покарання, евакуюють транспорт та позбавляють прав.

Додатково зазначаю, що даний автомобіль був виданий мені як новачку, і згідно з правилами я маю право користуватися ним 7 днів без номерних знаків. Саме тому вважаю, що склад порушення взагалі відсутній.

На відеозаписі також видно, що автомобіль нікому не перешкоджав та не створював небезпеки для інших учасників руху.

Я маю повний відеозапис тривалістю близько 3 годин, на якому можна перевірити всю ситуацію від початку до кінця.

Також через вилучення водійських прав я був позбавлений можливості користуватися орендованим автобусом та заробляти на ньому.

Вартість оренди автобуса становить 480 000. Окрім вартості самої оренди, за приблизно 2 години, протягом яких я не міг працювати через вилучення прав, я міг заробити орієнтовно 2 500 000.

Таким чином, через неправомірні дії співробітника НПУ я поніс збитки щонайменше на 2 980 000:

Прошу адміністрацію:
  1. Перевірити дії співробітника НПУ.
  2. Встановити, на якій підставі було накладено покарання.
  3. Перевірити, чи була дотримана RP-процедура та правила сервера.
  4. Скасувати штраф та повернути водійські права.
  5. Повернути кошти за штрафмайданчик.
  6. Компенсувати 480 000 за оренду автобуса, яким я не міг користуватися через вилучення прав, а також заробітну плату в вигляді 2 500 000 яких я міг б заробити, по скільки с преміум я маю за один рейс 132 000грн.
  7. У разі підтвердження порушення з боку співробітника НПУ — притягнути його до відповідальності.
Готовий надати повний 3-годинний відеозапис для детальної перевірки ситуації.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць (снизу тайм-коды)
6. Дата порушення: 08-08-26

Кирило Моррисон

Старший Адміністратор | Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
203
Реакції
66
Бали
416
Вітаю!
  • Якщо відео понад 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі