Розглянуто Порушення РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Яся Крук

Козак
Реєстрування
29 Чер 2026
Дописи
7
Реакції
6
Бали
8
  1. Ваш нікнейм: Яся Крук [252942]
  2. Нікнейм порушника: Матвій Лишевський [231939]
  3. Назва організації порушника: НПУ
  4. Суть скарги: Під час проведення допиту до нас заходить працівник НПУ і виводить затриманого зриваючи РП-процес 0:35, після цього без рп-відігровок тайзерить і бере в кайданки 1:48, з масовими порушенням ВСЬОГО бере й видає мені розшук 2:50, садить мене в ІТТ 2:59 по багатьом статтям
  5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
  6. Дата порушення: 28.07.2026

Андрій Горн

Молодший Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
169
Реакції
73
Бали
73
  1. Ваш нікнейм: Яся Крук [252942]
  2. Нікнейм порушника: Матвій Лишевський [231939]
  3. Назва організації порушника: НПУ
  4. Суть скарги: Під час проведення допиту до нас заходить працівник НПУ і виводить затриманого зриваючи РП-процес 0:35, після цього без рп-відігровок тайзерить і бере в кайданки 1:48, з масовими порушенням ВСЬОГО бере й видає мені розшук 2:50, садить мене в ІТТ 2:59 по багатьом статтям
  5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
  6. Дата порушення: 28.07.2026
Вітаю, переглянувши докази виношу вердикт:
Гравець Матвій Лишевський отримує покарання у вигляді деморгану на 60 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA 6.28 та варн за порушення правил державних організації 2.40

6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу.
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі