Розглянуто Порушення РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад2288

Новий гравець
Реєстрування
20 Лип 2022
Дописи
16
Реакції
0
Бали
1
Ваш нікнейм: Влад Евсюков
Нікнейм гравця: Алек Ливандовский
Дата порушення: 12.08.2022
Опишіть ситуацію: працівник СБУ не знає як відігрувати РП і без дозволу Генерала або Полковника почав керувати строєм працівників ГУНП на що я дав приказ працівнику свого підрозділу УКР покинути стрій і почав іти з ПЧ ГУНП на що получив тайзером в спину без відігровок в IC чаті як все було далі буде видно на відео.
Скріншот/відео від свого обличчя:

Ваня Гавриленко

Слідкуючий МВС
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
114
Реакції
46
Бали
28
Також, варто зауважити, що згідно ієрархії державних організації НПУ підпорядковується СБУ лише ПОБІЧНО, а не безпосередньо.
Всі працівники НПУ безпосередньо підпорядковуються керівництву ГУНП. Працівник ГУНП зобов’язаний виконувати накази співробітника СБУ, лише після віддання наказу БЕЗПОСЕРЕДНЬОГО керівника.
Також, жодними нормативними актами/ правилами/ статутом СБ/ статутом НПУ не передбачено проведення повних перевірок працівників НПУ співробітниками СБ. СБУ може проводити розслідування, відкривати кримінальні провадження стосовно окремих поліцейських за певними фактами, але аж ніяк не шманати все ГУНП, і розказувати керівникам ГУНП кого звільняти, кому видавати догани…

Влад2288

Новий гравець
Реєстрування
20 Лип 2022
Дописи
16
Реакції
0
Бали
1
тайм-код: 0:00-0:50 Нон-РП тайзер+наручники, 4:41-6:00 повторення тогож самого без відігровки тайзер і наручники! я сумніваюся в адекватності цього працівника так як із за нього постійно проісходять сори між СБУ і ГУНП.

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Розглянувши Ваш жалобу, дійсно, можу сказати про те, що гравець "Алек Ливандовский" дійсно не відігрував RP в повній мірі. За це його буде покарано КПЗ на 60 хвилин.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі