Відмовлено Порушення СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Чергінец

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
31
Реакції
53
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Арсен Буданов ( 6870408 )​
  2. Особистий нікнейм: Богдан Чергінец​
  3. Суть скарги: Особа порушила всі закони про діяльність СБУ які тільки могла, під час однієї процесуальної дії .
    Порушення перше: В нічну зміну, пересуваючись скоріш за все на незареєстрованому ОТЗ , НЗ "КЕ 7734 ОО" що вже є порушенням реєстрування ОТЗ як службове , на момент проведення процесуальної дії 01.05.2025 , на форумі до реєстрації авто зовсім ішні вимоги ( номерний знак не підходить по критеріям ) .

Порушення друге: Далі - беремо до уваги Закону про СБУ , а саме: "Глава 19: Регламент роботи СБУ під час орієнтування". - Почавши розмову з слів "Пане, ви схожі на людину яка перебуває в орієнтуванні" працівник одягає на мене кайданки, що заборонено робити , так як я не мав намірів тікати, та не ніс ніякої загрози, також для того щоб одягнути на мене кайданки , для початку потрібно було ознайомитись з моїм паспортом чи дійсно я перебуваю в розшуку, попередньо представившись мені, показати своє посвідчення , та попередити мене що ведеться з'йомка на нагрудну бодікамеру - цього відповідно зроблено не було.

Порушення треттє: Почувши свої права які я маю під час цього халатного затримання, працівник СБУ запитав: "Чи бажаю я скористатись цими правами", я дав відповідь "так". Після чого реалізації своїх прав я не побачив, мені не викликали ні адвоката, ні надали змогу зателефонувати.Під час процесуальних дій я запитав другий раз "Де мій адвокат" - у відповідь був проігнорований знову. Тобто - жодне право яке має людина під час затримання не було реалізоване.

Порушення четверте: Також працівник СБУ почав проводити мені поверхневий огляд, та не назвав для цього законих підстав, для чого саме потрібно проводити "огляд", після чого забрав в мене іграшкову зброю, навіть не розуміючи для чого вона йому , аби вилучити.. На цю зброю я витратив свої кошти( експертизи зброї не було ніякої, також не була видана ніяка стаття яка може бути пов'язана зі зброєю, в наглу по приколу забрав)))) Порушення відносно до

Правил Держ. Орг. 2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно. ( конфіскація зброї без подальшого відігрування рп- експертиза і тд ) 2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності (не реалізував право на адвоката та телефоний звінок) ( пересування на ОТЗ під час виконання обов'язків) Прохання розібратись з даним працівником.

4. Докази (скріншот/відео): Затримання Процесуальні дії - Тайм коди (0:12) почав листати чат ( там видно що я одразу забажав скористатись своїми правами, висновок реалізації не було ) (1:37) - знову запитую де мій адвокат. (2:34) - почав описувати конфісковану зброю типу "м4" не зробивши експертизу , чи це вона є на справді. кинув на око )​
  5. Дата порушення: 01.05.2025​

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
1 авто зареєстроване ще при Пану Павло Малюку який був генералом СБУ прийняте авто., (номерний знак-це державний знак), так же ви зсилаєтесь на форум, прийшов новий Генерал і перероблює його на новий лад, нове керівництво, нові зміни. І авто співробітників СБУ мають бути засекречені, а не виведені у соц простір щоб всі знали. Громадяни не повинні на форумі вишукувати хто на чом їздить. Ви там такого не знайдете.
2 Я на всіх надягаю кайданки, бо як показує практика, особи або тікають або стріляють, за для власної безпеки краще предостерегтися.,
3. щодо ваших прав, я їх зачитую, але якщо особа знаходиться у розшуку я маю право відмовити надати адвоката клікабельно.,
4. Перед тим як сідати в ІТТ у вас вилучаються всі незаконні речі які можуть нашкодити вам або особам які будуть сидіти поруч із вами.
СБУ вам не Поліція, по РП через розвідку я точно знаю кого беру і з якою статтею.Я перепробиваю все (авто, де працюєте, ід). Ви же знаєте що ви у розшуку, і така трагедія., сидіти 20 хв за це викрадення

Останнє редагування:

Ігор Ронський

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
593
Реакції
253
Бали
68
Адреса
Чумацький шлях — спіральна галактика
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю, розглянувши скаргу, виношу рішення:
Порушення зі сторони Арсена Буданова [6870408] - відсутні

|Відмовлено|​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі