Богдан Чергінец
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 29 Гру 2024
- Дописи
- 31
- Реакції
- 53
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: Арсен Буданов ( 6870408 )
- Особистий нікнейм: Богдан Чергінец
- Суть скарги: Особа порушила всі закони про діяльність СБУ які тільки могла, під час однієї процесуальної дії .
Порушення перше: В нічну зміну, пересуваючись скоріш за все на незареєстрованому ОТЗ , НЗ "КЕ 7734 ОО" що вже є порушенням реєстрування ОТЗ як службове , на момент проведення процесуальної дії 01.05.2025 , на форумі до реєстрації авто зовсім ішні вимоги ( номерний знак не підходить по критеріям ) .
Порушення друге: Далі - беремо до уваги Закону про СБУ , а саме: "Глава 19: Регламент роботи СБУ під час орієнтування". - Почавши розмову з слів "Пане, ви схожі на людину яка перебуває в орієнтуванні" працівник одягає на мене кайданки, що заборонено робити , так як я не мав намірів тікати, та не ніс ніякої загрози, також для того щоб одягнути на мене кайданки , для початку потрібно було ознайомитись з моїм паспортом чи дійсно я перебуваю в розшуку, попередньо представившись мені, показати своє посвідчення , та попередити мене що ведеться з'йомка на нагрудну бодікамеру - цього відповідно зроблено не було.
Порушення треттє: Почувши свої права які я маю під час цього халатного затримання, працівник СБУ запитав: "Чи бажаю я скористатись цими правами", я дав відповідь "так". Після чого реалізації своїх прав я не побачив, мені не викликали ні адвоката, ні надали змогу зателефонувати.Під час процесуальних дій я запитав другий раз "Де мій адвокат" - у відповідь був проігнорований знову. Тобто - жодне право яке має людина під час затримання не було реалізоване.
Порушення четверте: Також працівник СБУ почав проводити мені поверхневий огляд, та не назвав для цього законих підстав, для чого саме потрібно проводити "огляд", після чого забрав в мене іграшкову зброю, навіть не розуміючи для чого вона йому , аби вилучити.. На цю зброю я витратив свої кошти( експертизи зброї не було ніякої, також не була видана ніяка стаття яка може бути пов'язана зі зброєю, в наглу по приколу забрав)))) Порушення відносно до
Правил Держ. Орг. 2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно. ( конфіскація зброї без подальшого відігрування рп- експертиза і тд ) 2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності (не реалізував право на адвоката та телефоний звінок) ( пересування на ОТЗ під час виконання обов'язків) Прохання розібратись з даним працівником.
- Докази (скріншот/відео): Затримання Процесуальні дії - Тайм коди (0:12) почав листати чат ( там видно що я одразу забажав скористатись своїми правами, висновок реалізації не було ) (1:37) - знову запитую де мій адвокат. (2:34) - почав описувати конфісковану зброю типу "м4" не зробивши експертизу , чи це вона є на справді. кинув на око )
- Дата порушення: 01.05.2025