Відмовлено Порушення СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Рейхард

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
285
Реакції
85
Бали
376
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Захаріо Серо (14130)
2. Ваш нікнейм та ID: Ернест Рейхард (9450)
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: СБУ
4. Суть скарги: Під час перевірки від СБУ я почав втікати по мені відкрили вогонь по колесах авто це вірно так воно і має бути, але я після цього не відкривавши вогонь в їхню сторону та почав втікати та відігрувати рп процесс так як в реальному життя поліція та сбу не стріляють по людині коли вона від них втікає для цього застосовується підкріплення та спец.засоби тайзер і кайданки, і все ж таки цікаво після цього вони відкрили вогонь по мені та вбили і мене система відкинула на дві години ні за що якщо це дозволено де прописано саме це правило що дозволено застосовувати зброю проти громадянинів які є без вогнепальної зброї та взагалі не несуть небезпеку. Також під час втечі данний спіробітник неодноразово займається порушенням такого правила як ДБ спеціально давить персонажа щоб персонаж впав в анімацію та щоб використати кайданки для потреби можу надати інший відео доказ з іншої ситуації як саме було порушення у вигляді ДБ.
5. Докази порушення (скріншот/відео): Тут
6. Дата та тайм-код порушення: 15.09.2026 (1:19,1:21,1:41,1:47,1:59)

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
563
Реакції
230
Бали
458
Вітаю, шановний Ернест Рейхард!

На те щоб співробітники СБУ відкрили по вам вогонь та спробували збити з ніг за допомогою транспортного засобу з метою подальшого затримання є причини, інакшим чином ваше затримання не є можливим через використання ігрового скіна "Крика", що дає суттєву та несправедливу перевагу відносно співробітників силових структур. Тому, у даній ситуації, іншого способу затримати вас, окрім як застосування співробітниками силових структур вогнепальної зброї немає.

Щодо ваших слів у зверненні, де ви згадуєте про РП процес та наводите приклади з реального життя, цитую:​
Почав втікати та відігрувати рп процесс так як в реальному життя поліція та сбу не стріляють по людині коли вона від них втікає для цього застосовується підкріплення та спец.засоби тайзер і кайданки
Використання ігрового скіна "Крика" та відповідно його переваг відносно співробітників СБУ не можна назвати РП процесом, а тим паче даний перебіг подій взагалі не можливий в реальному житті.

Окрім цього, слід детально розібрати один момент з ваших відео-доказів
[Timecode 1:57]
До вас під'їзжає гравець Кирило Кириловичь [39226] на транспортному засобі марки "Mercedes" вишневого кольору і починає сигналити. Виходячи з логіки дій даного гравця можна легко зрозуміти, що він намагався вам допомогти втекти від погоні. І якщо б ви сіли до нього в авто то могли б відповідно канонів РП та прикладів з реального життя спробувати втекти від даного переслідування.
Але від даної пропозиції гравця ви відмовились надавши відповідь, цитую:​
Не. Я втечу, братан, не переживай. В мене крик є
Тобто, згідно ваших слів, можна зрозуміти що ви прекрасно розумієте як даний ігровий скін "крика" надає вам перевагу та ви зможете ними скористатись і легко втікти/уникнути даного переслідування та затримання

Виходячи з приведених фактів та сказаного вище, порушень від співробітників СБУ не вбачаю

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі