Тревіс Хард
Активний
- Реєстрування
- 27 Кві 2023
- Дописи
- 141
- Реакції
- 1,635
- Бали
- 96
1. Нікнейм гравця: #52198, #45084
2. Особистий нікнейм: Тревіс Хард 1193
3. Клан порушника: ddtms
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Squeeze
5. Суть скарги: Порушення правил битви за території, гравці клану ddtms прекрасно знали що в нас територія, і вбили мене і мого соклана за 2 хв до початку, щоб кинути територію нам.
2.6. Заборонено отримувати перевагу гравцю для початку битви, обманом адміністрації або іншими способами. | Блокування акаунту і конфіскація отриманої території
Прекрасно ми бачимо в скарзі людини від ddtms, як вона говорить, що він все одно не встигне за 2хв, а сама суть йшлася після моєї смерті, тому що гравці знали про кд до початку тери в 2 хв! Скарга
6. Докази (скріншот/відео): тут Кинута терка через 2 хв
7. Дата порушення: 17.08.2024
2. Особистий нікнейм: Тревіс Хард 1193
3. Клан порушника: ddtms
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Squeeze
5. Суть скарги: Порушення правил битви за території, гравці клану ddtms прекрасно знали що в нас територія, і вбили мене і мого соклана за 2 хв до початку, щоб кинути територію нам.
2.6. Заборонено отримувати перевагу гравцю для початку битви, обманом адміністрації або іншими способами. | Блокування акаунту і конфіскація отриманої території
Прекрасно ми бачимо в скарзі людини від ddtms, як вона говорить, що він все одно не встигне за 2хв, а сама суть йшлася після моєї смерті, тому що гравці знали про кд до початку тери в 2 хв! Скарга
6. Докази (скріншот/відео): тут Кинута терка через 2 хв
7. Дата порушення: 17.08.2024