Відмовлено Порушення від Ігрового Помічника Матіас Екстазі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
167
Реакції
395
Бали
108
1. Нікнейм адміністратора: Ігровий Помічник Матіас Екстазі
2. Особистий нікнейм: Підполковник Національної Поліції України Назар Коноба
3. Суть скарги:
Вітаю!

Хочу звернутись зі скаргою на дії адміністратора, який, на мою думку, видав некоректне покарання та допустив кілька порушень у розгляді ситуації.

1. Порушення в ЗЗ (зелена зона):
Події відбувалися в "Епіцентрі м. Києва", який, як відомо, є ЗЗ. Гравці почали таранити мій транспорт у ЗЗ, що підпадає під порушення DB in GZ. Далі один із гравців здійснив DM та DM Car, другий – аналогічно. Обидва отримали лише покарання за DM, хоча в одного з них було одразу DВ in GZ, DM та DM Car, а в іншого DM та DM Car.
Таким чином, покарання були видані частково, а не повністю відповідно до правил.

2. Неправильна оцінка ситуації з боку адміністратора:
Після того, як мене було покарано за PG (PowerGaming), я викликав адміністратора для роз'яснення. Він наполягав, що я дістав тайзер під час того, як по мені відкрили вогонь. Проте на відео чітко видно, що я застосував тайзер ще до початку вогню. Крім того, гравець, проти якого я відіграв "дістав тайзер та застосував", просто втік, що є уникненням RP, але жодного покарання не отримав. Адміністратор проігнорував цей момент і залишив покарання за мною.

3.Гравець вийшов із гри під час покарання:
Один із гравців (ID 93574), побачивши, що його товариша відкинули, вийшов із гри під час розгляду ситуації, що також є порушенням і повинно каратись подвоєним покаранням (X2). Це можна перевірити через логи.

Порушення та відповідні пункти правил:

Гравець під ID 31482:

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

Гравець під ID 93574:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Також гравець вийшов з гри тобто покарання видається Х2

Висновки:

1. Адміністратор надав неповне/некоректне покарання порушникам.
2. Адміністратор вводив в оману гравця (мене) при розгляді ситуації з тайзером, попри наявність відеодоказу.
3. Гравці, що порушили правила, мають отримати повноцінне покарання згідно з усіма відповідними пунктами правил.

Прошу переглянути дану ситуацію повторно та вжити відповідних заходів.

Прошу застосувати до гравців відповідні покарання згідно з правилами.
Також прошу провести співбесіду з адміністратором, аби в майбутньому він не вводив гравців в оману та уважніше дивився Правила Ukraine GTA, щоб надалі виносити рішення відповідно до них.
Дякую за розуміння.

By Konoba
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Відео де були порушення від гравців - [ Посилання ]

Відео де є порушення від Адміністратора - [ Посилання ]
5. Дата походження: 20.05.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,953
Реакції
1,817
Бали
253
Вітаю
Покарання усім учасиникам було видано вірно.
1.Ви не перебували в Зеленій Зоні.
2.PG від вас було

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі