Розглянуто Порушення від Майора і Ст.Серажнта НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
80
Реакції
31
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Богдан Швидкий
2. Нікнейм порушника: Льоша Хміль, Данил Паюлк
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Данил Паюлк при зупинці дав три рази попередження яке надається тільки один раз, потім дав останнє, я зупинився, він заїхав по NonRP drive, потім зупинився від'їхав назад і втаранився в мене, потім їх почали тулити клановці, я до Льоші підійшов він сказав мат типу блін звали але матом якщо я вірно почув, я знову до нього підійшов і він почав мене тулити, і потім затулив зовсім, і мене кинуло в ДКВС на 2 години, бо він мене затулив при purs
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тик
6. Дата порушення: 09.12.2025

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Порушень з боку працівників НПУ не виявлено — їхні дії відповідали встановленим правилам.
Щодо вашої смерті та смерті вашого напарника: на відео чітко видно, що працівники НПУ цілеспрямовано вас не вбивали . Під час активного відстрілу нападників ви самі цілеспрямовано наблизилися під лінію вогню, що й призвело до вашої смерті . Цим самим ви порушили правила UKRAINE GTA а саме ;
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

За це буде застосовано покарання гравцям ID 29488, 29004 у вигляді деморгану на 40 хвилин.

Розглянуто !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі