Розглянуто Порушення від НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Клементе

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Лип 2024
Дописи
84
Реакції
88
Бали
63
  1. Нікнейм гравця: Алік Петровський
  2. Особистий нікнейм: Артем Скалетта
  3. Суть скарги: Ми стояли на бізварі(Битві за бізнес) на тереторії бізвару заїджає машина НПУ видно на відеодоказі 1, підїджають до нас, спитали що тут робиться після чого взяли мене у кайданки під причиною ''5.14'' не перевіривши що в мене за зброя, можливо це іграшкова зброя, після чого поїхали по Non RP Drive, на доказі 2 проводяться процесуальні дії, в яких я викликав адміна попитався і він пішов, в яких працівник НПУ висловився '' мені начхати на твої слова'' це є як порушення субординації до затриманого, я до них спілкувався адекватно, після чого вони провели поверхневий обшук забравши ''Петрушку'' запакували у пакетик, а за зброю вони нічого не відіграли, хоча мали відіграти як забирають зброю схожу на м4, поклавши її у зіп пакет щоб провести перевірки чи це іграшкова зброя чи насправді м4, після чого виписують мені розшук та саджають у ІТТ, зі сторони слідкуючої адміністраціїї прошу прийняти максимальні міри покарання працівнику НПУ, тому що на нього це вже не перша скарга за його порушення
  4. Докази (скріншот/відео):1 2
  5. Дата порушення: 28.06.2025

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
У нас не світиться що у вас бізвар, коли блимає красний квадрат на території, ми туди не заїжджаємо, про те що у вас був бізвар нам відомо не було, перестрілки у вас там також не було і перевірити ми це ніяк не могли.
Також якщо треба можу надати відео зі своєї сторони чому ми туди заїхали, ми прислідували автомобіль де було 2 особи, які не підкорювались нашим вимогам, але через нову карту де багато дерев втратили їх десь біля Вас, це на фрапсі все буде, тому ми і під'їхали до Вас, оскільки подумали, що то є та сама автівка, або ті самі особи. Під'їхавши до Вас побачили, що у Вас в руках предмет схожий на зброю, тому Вас і затримали за 5.14.
Також в правилах UGTA зазначено, що заборонено затримувати тільки під час битви за теріторії, оскільки ці битви видно на мапі. ще раз наголошую, що про те, що у Вас бізвар - не було видно, а покарання за затримання на бізварі не має.
З приводу суббординації - про яку суббординацію Ви кажете? Ми з Вами розмовляли в офф топ чаті тому що ви позвали адміна і казали щось про бізвар. До чого ви приплітаєте РП процесс, якщо ми казали оффтопом?

Останнє редагування:

Тимур Бейтман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
283
Реакції
402
Бали
68
Вітаю, шановний гравцю!
Переглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:

У правилах битв за бізнес не вказано заборону держструктурам затримувати гравців під час битви. Зброю у вас не забирали, а вилучили лише петрушку, тому й не було нічого відіграно.
З працівником буде проведена бесіда.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі