Відмовлено Порушення від Олег Ломакін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Блант

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
162
Реакції
74
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Олег Ломакін
  2. Особистий нікнейм: Рома Медвідь
  3. Суть скарги: Олег Ломакін зупив фуру хоча згідно правил заборонено зупиняти робочий транспорт, потім вимагав документи без підстави,потім витягнув з авто затримав нешанобливе ставлення відвіз в НПУ К викликав генерала я отримав догану потім він вилучив в мене Алкоголь коли в мене є ліцензія,забрав права видав розшуку на 2 години та посадив, хочу замітити що він не являється BAD COP.
    Тайм коди: 00:40 "Неповажне ставлення до гравців, 02:40 продовження "Неповажне ставлення до гравців, 02:47 "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. 04:00 вилучив алкоголь хоча в мене є ліцензія, 07:55 починає відігрувати що сканує відбитки пальців хоча на тайм коді 03:55 я надав йому паспорт, 08:35 починає відігрувати засіб РЕБ коли не являється BAD COP. далі фрапс не записав події але можете запросити докази в даного співробітника.
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 22.08.2025

Сердж Кулаківський

Начальник Контррозвідки
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
263
Реакції
107
Бали
88
Вітаю, шановний гравець скарга не підлягає розгляду!

Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
Відмовлено!

Сердж Кулаківський

Начальник Контррозвідки
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
263
Реакції
107
Бали
88
Вітаю шановний гравець переглянувши вашу скаргу виношу вердикт!

Скаргу неможливо оцінити об’єктивно, оскільки на відеодоказах відсутній Ваш голос, тобто не зафіксовано розмови з Вашого боку.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі