Микола Соловей
Шановний гравець
- Реєстрування
- 31 Сер 2023
- Дописи
- 107
- Реакції
- 38
- Бали
- 73
1. Ваш нікнейм: Катана Екстазі
2. Нікнейм порушника: на відео
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Вітаю, ГС/ЗГС Держ.
Хочу залишити скаргу на співробітників СБУ, бо ситуація була, чесно кажучи, дивна.
Я стояв на світлофорі, нічого не порушував. У цей момент на мене кинули пюрс, щоб я не вийшов з гри, і одразу почали мене зупиняти без нормально поясненої причини.
Я поїхав далі, і вони дали мені лише одне попередження, хоча мали дати три.
Потім сталася ДТП. На відео видно, як один із них, сидячи на пасажирському сидінні, стріляє з автомата через вікно прямо на ходу. Це виглядає як явний багоюз.
Далі вони взагалі випали з машини під час руху, просто встали і побігли далі, ніби нічого не сталося. Ніякого РП, жодних травм.
Після цього один із них підійшов до мене і вдарив шокером, хоча я не чинив опору і не був небезпечний.
Коли мене затримали, мені навіть не зачитали права (Міранду).
І ще момент — мене посадили в машину без РП, просто «через двері», хоча я був у кайданках.
Коротше, ситуація максимально дивна. Всі моменти є на відео (фрапс), можете переглянути.
Прошу розібратись і дати оцінку їхнім діям.
Дякую.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 23.03.2026
PS: Прошу будь ласка все подивитись так як там вся ця штука.
2. Нікнейм порушника: на відео
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Вітаю, ГС/ЗГС Держ.
Хочу залишити скаргу на співробітників СБУ, бо ситуація була, чесно кажучи, дивна.
Я стояв на світлофорі, нічого не порушував. У цей момент на мене кинули пюрс, щоб я не вийшов з гри, і одразу почали мене зупиняти без нормально поясненої причини.
Я поїхав далі, і вони дали мені лише одне попередження, хоча мали дати три.
Потім сталася ДТП. На відео видно, як один із них, сидячи на пасажирському сидінні, стріляє з автомата через вікно прямо на ходу. Це виглядає як явний багоюз.
Далі вони взагалі випали з машини під час руху, просто встали і побігли далі, ніби нічого не сталося. Ніякого РП, жодних травм.
Після цього один із них підійшов до мене і вдарив шокером, хоча я не чинив опору і не був небезпечний.
Коли мене затримали, мені навіть не зачитали права (Міранду).
І ще момент — мене посадили в машину без РП, просто «через двері», хоча я був у кайданках.
Коротше, ситуація максимально дивна. Всі моменти є на відео (фрапс), можете переглянути.
Прошу розібратись і дати оцінку їхнім діям.
Дякую.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
PS: Прошу будь ласка все подивитись так як там вся ця штука.