Відмовлено Порушення від L.СБУ К// Юлія Малик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
19
Реакції
7
Бали
3
  1. Нікнейм лідера/заступника: Юлія Малик
  2. Особистий нікнейм: Владислав Кардаш
  3. Суть скарги: Глава 1: СБУ К приїхали без вагомої причини та почали порушувати, а саме «Юлія Малик» почала провокувати, перевищувати повноваження, не підкорюватися вищому по ієрархії, починалося все з того що СБУ приїхали і «Юліана» захотіла передати мандарини, після того вона почала не підкорятися та перевищувати повноваження та досить не адекватно себе поводити, почала показувати свою некомпетентність в плані не правильних формулювань слів, дійшло до того що я був вимушений викликати НПУ К, а співробітник СБУ К, блокував виклик (Так як це скарга на «Лідера» я не буду уточнювати про співробітника) прошу видати покарання «П.Малик», так як це повторюється не одноразово та надає дискомфорт фракції. Глава 2: Чому я обрізав відео фіксацію , я обрізав відео фіксацію саме тому що більшу половину запису я спілкувався з співробітником СБУ К,якщо буде потрібно повноцінна версія відео фіксації я надам її, дс: vlad_kardash.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження: 27.01.2024
  6. Тайм коди: 0:05 / 1:19 / 1:40 / 3:07 / 3:39! Було б , добре якщо би ви переглянули все відео.

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
380
Реакції
187
Бали
43
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

З вашої сторони не зрозуміло, як ви поняли що це лідер СБУ м.Київ, адже ви не запросили ніяких документів

Щодо червоної зони, у розділі Верховної Ради України вони не зазначені, а УКАЗ Президента України №08/2024, був написаний 28.01, коли відеозапис зроблений 27.01

За лідером Юлією Малик не було видно перевищень повноважень, та порушень
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі