Владислав Кардаш
Козак
- Реєстрування
- 29 Сер 2023
- Дописи
- 19
- Реакції
- 7
- Бали
- 3
- Нікнейм лідера/заступника: Юлія Малик
- Особистий нікнейм: Владислав Кардаш
- Суть скарги: Глава 1: СБУ К приїхали без вагомої причини та почали порушувати, а саме «Юлія Малик» почала провокувати, перевищувати повноваження, не підкорюватися вищому по ієрархії, починалося все з того що СБУ приїхали і «Юліана» захотіла передати мандарини, після того вона почала не підкорятися та перевищувати повноваження та досить не адекватно себе поводити, почала показувати свою некомпетентність в плані не правильних формулювань слів, дійшло до того що я був вимушений викликати НПУ К, а співробітник СБУ К, блокував виклик (Так як це скарга на «Лідера» я не буду уточнювати про співробітника) прошу видати покарання «П.Малик», так як це повторюється не одноразово та надає дискомфорт фракції. Глава 2: Чому я обрізав відео фіксацію , я обрізав відео фіксацію саме тому що більшу половину запису я спілкувався з співробітником СБУ К,якщо буде потрібно повноцінна версія відео фіксації я надам її, дс: vlad_kardash.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
- Дата походження: 27.01.2024
- Тайм коди: 0:05 / 1:19 / 1:40 / 3:07 / 3:39! Було б , добре якщо би ви переглянули все відео.
Останнє редагування: