Луна Астрід
[Z/L|HaTakE] Луночка Астероид🤭☄️💫
- Реєстрування
- 20 Жов 2024
- Дописи
- 61
- Реакції
- 82
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: 25108, 300
- Особистий нікнейм: Луна Астрід
- Суть скарги: Дані особи спочатку зупинили мене та мого сокланівця за проїзд по зустрічній смузі, та видали водію штраф за це порушення, після чого вони його затримали та близько 40 хвилин тримали в кайданках без вагомої на то причини, також хочу зазначити що при затримані дані гравці не зачитали міранду хоча повинні були це зробити, після затримання його відвезли до лікарні міста Харків, коли я приїхала туди для того щоб полікуватися затримали і мене, також не зачитавши міранду. Коли ми вийшли з лікарні то наш союзний клан почав нам допомагати, а працівники нпу почали багоюзити тиць. Потім коли дані гравці зрозуміли що на автівці вони не зможуть доїхати, то почали бігти до відділку нпу та в цей час мене вбили. Коли я приїхала до відділку нпу то мене затримали і знову не зачитали мені міранду тиць. Коли ми почали просити в працівників щоб вони надали нам послуги адвоката вони сказали що ми не маємо на це права, та на запитання чому нам не зачитали міранду вони відповіли що можуть її не зачитувати тиць (таймкод 1:23 кажуть що не маємо права на адвоката, 2:13 кажуть що не зобов'зані зачитувати міранду).
- Докази (скріншот/відео): Є вище
- Дата порушення: 05.01.2025