Відмовлено Порушення зі сторони НПУ міста Харків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Луна Астрід

[Z/L|HaTakE] Луночка Астероид🤭☄️💫
Реєстрування
20 Жов 2024
Дописи
61
Реакції
82
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: 25108, 300
  2. Особистий нікнейм: Луна Астрід
  3. Суть скарги: Дані особи спочатку зупинили мене та мого сокланівця за проїзд по зустрічній смузі, та видали водію штраф за це порушення, після чого вони його затримали та близько 40 хвилин тримали в кайданках без вагомої на то причини, також хочу зазначити що при затримані дані гравці не зачитали міранду хоча повинні були це зробити, після затримання його відвезли до лікарні міста Харків, коли я приїхала туди для того щоб полікуватися затримали і мене, також не зачитавши міранду. Коли ми вийшли з лікарні то наш союзний клан почав нам допомагати, а працівники нпу почали багоюзити тиць. Потім коли дані гравці зрозуміли що на автівці вони не зможуть доїхати, то почали бігти до відділку нпу та в цей час мене вбили. Коли я приїхала до відділку нпу то мене затримали і знову не зачитали мені міранду тиць. Коли ми почали просити в працівників щоб вони надали нам послуги адвоката вони сказали що ми не маємо на це права, та на запитання чому нам не зачитали міранду вони відповіли що можуть її не зачитувати тиць (таймкод 1:23 кажуть що не маємо права на адвоката, 2:13 кажуть що не зобов'зані зачитувати міранду).
  4. Докази (скріншот/відео): Є вище
  5. Дата порушення: 05.01.2025

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
434
Реакції
337
Бали
123
Вітаю,стосовно вашого сокланівця, його було затримано по причині: підозра на наркотики, тому що він говорив не зрозумілі речі,а саме про якогось адміністратора. Після чого ми вирушили з ним до МОЗ Х та очікували на лікаря. Так як ви виразились «тримали близько 40 хвилин в кайданках»,тому що я не знав психічний стан даної особи. Дана особа а саме ваш сокланівець не мав право на адвоката так,як був під наркотичними засобами та дав взятку посадовій особі. Стосовно того чому вас не надали адвока,відповідь легка ви не одноразово порушували правила та ви взломали замок дверей в МОЗ Х чим порушили закони України,та заподіяли шкоди державному майну

Луна Астрід

[Z/L|HaTakE] Луночка Астероид🤭☄️💫
Реєстрування
20 Жов 2024
Дописи
61
Реакції
82
Бали
23
Вітаю,стосовно вашого сокланівця, його було затримано по причині: підозра на наркотики, тому що він говорив не зрозумілі речі,а саме про якогось адміністратора. Після чого ми вирушили з ним до МОЗ Х та очікували на лікаря. Так як ви виразились «тримали близько 40 хвилин в кайданках»,тому що я не знав психічний стан даної особи. Дана особа а саме ваш сокланівець не мав право на адвоката так,як був під наркотичними засобами та дав взятку посадовій особі. Стосовно того чому вас не надали адвока,відповідь легка ви не одноразово порушували правила та ви взломали замок дверей в МОЗ Х чим порушили закони України,та заподіяли шкоди державному майну
А з приводу не зачитаної міранди щось скажете?

Максим Миргородський

Лідер Укрзалізниці | Подільський Край
Лідер
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,960
Реакції
598
Бали
253
Вітаю, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
На доказах які ви надали немає повної ситуацій, прошу подати скаргу повторно прикріпивши повну ситуацію
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі