Розглянуто Порушення з різних аккаунтів та погрози продовжувати далі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Буревій

Пєтрушка
Реєстрування
29 Сер 2025
Дописи
35
Реакції
82
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Петро Буревій 102129
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Молодий чоловічок створив якусь n-кількість аккаунтів (2 з них це Марко Синиця(103084) та Дімон Кремінський(102190)) вступив на них в фракцію ЗСУ, заходить до гри та бігає розповідає що він тут тіки для того щоб зливати інформацію для клана OMEGA:eek: (на відео буде чутно що голос однаковий, а нікнейми різні), виписує образи в чат на фракцію ЗСУ і прямо говорить про те що в нього багато ще аккаунтів і він буде продовжувати далі це робити. На рахунок клану розумію що ніяк не перевірити чи по їх "заказу" ця персона почала займатись такими глупостями, але хоча б поговорити з їх керуючими щоб не було таких дій, а навпаки закликали б цього не робити. А про людину яка цим займається, прошу заблокувати його аккаунти щоб застерегти фракцію від данного персонажа.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Тайм-коди: з 0:07 чутно фразу "я тут щоб інфу сливати, не просто так же сидіти тут" 0:41 з його вуст звучать слова про клан який я вказав вище і на 0:56 в чаті від нього цікаві виписування.
Тайм-коди: З 0:22 фраза "Пєтрушка ти от мене не убіжиш" і чутно як людина повідомляє про те що в нього багато ще аккаунтів та повторює це разів 4, 1:22 знову образи в сторону ЗСУ
5. Дата порушення: 11.01.26

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,420
Реакції
994
Бали
253
Вітаю!

Порушень з боку гравця, не було виявлено.
Правило яке б пасувало під данні порушення від гравця, на жаль не відповідають критичності його порушень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі