Розглянуто Порушення надання прав людини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Сер 2025
Дописи
96
Реакції
29
Бали
21
1. Ернест Наливайко [9450]
2. Тео Хернандез
3. (Те що не попало на фрапс) НПУ та СБУ зайняли БП. Я під'їхав на фурі й мене пан СБУ почав перевіряти. Запросив мої документи, після чого я запитався на якій підставі. Він сказав що військовий стан. Попросив назвати статтю по якій він перевіряє документи мої, після чого він надав попередження. Я запитався ще раз і він вдарив мене тайзером та вдягнув наручники. (Те що на фрапсі). Людина зачитала міранду, де я маю право на адвоката, на телефоний дзвінок та в кінці сказав, що всі родичі й близькі будуть повідомлені. Я запитався чи повідомить мою дружину, після чого він попросив номер. Я відповів що в кайданках, а на пам'ять не знаю. Привівши мене у відділення НПУ, я попросив адвоката. Після чого відповіді не було, тотальний ігнор і відігровка, що сам знайшов паспорт мій, хоча я сказав, що він у автомобілі. Виписав розшук за непідкору й посадив в ІТТ. Хоча я маю право скористатись адвокатом як мінімум в будь який час. До цього всього дана люди вважає що я маю право на щось одне. І доречі, номер дружини моєї не взяв і не сповістив, що я у Києві в ІТТ
4.

Тайм код [2:16-5:43] Тотал ігнор і не надання моїх прав, ніяких
5. 20.10.2025

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
223
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт.

Працівник СБУ Ернест Наливайко - отримає догану за халатне відношення до обов'язків.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі