Розглянуто Порушення(перезалив)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Меджик

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
363
Реакції
97
Бали
48
1. Нікнейм гравця:Вася Пілот
2. Особистий нікнейм: Віталій Меджик
3. Клан порушника:BARINOV
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Nabanow-FamQ
5. Суть скарги:Данна особа неадекватно себе вела на зроблене йому замічанія почав оскати, щей данний гравець робив покупку валюти ігрової за реальні гроші або продавав щось і робив це через намет що як я знаю в том і в том випадку заборонено, ну точних даних що він зробив нема, але на наметі стояли речі які і близько цього не стоять і на відео чути як данна особа сказала "мені всеодно" як її сказали що продаж через намет забороненно
6. Докази (скриншот/відео):тиць
7. Дата порушення:06.08.25

Хітомі Овнчебурашка

Шановний гравець
Реєстрування
4 Бер 2024
Дописи
48
Реакції
39
Бали
63
Вітаю на відео не видно повнох ситуації також я відійшовши від намету спілкувався з людиною та вийшов з цр потоім чреез деякий час ми прийхали на цр та прописали умови продажу котеджу та продали його можу надати відео доказ в особисті адміністрації і не убло продажу віртів а була зділка продажу котеджу ще раз повторую можу надти відео доказ

Віталій Меджик

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
363
Реакції
97
Бали
48
Вітаю на відео не видно повнох ситуації також я відійшовши від намету спілкувався з людиною та вийшов з цр потоім чреез деякий час ми прийхали на цр та прописали умови продажу котеджу та продали його можу надати відео доказ в особисті адміністрації і не убло продажу віртів а була зділка продажу котеджу ще раз повторую можу надти відео доказ
це також заборонено, прошу адміністрацію взяти до уваги цей коментар

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Гравці отримають блокування на 30 днів

11.5. Заборонено здійснювати обхід обмежень на передачу коштів / сплати комісії / користування центральним ринком, передача коштів через бізнес тощо, або здійснення махінацій на розсуд головної адміністрації. | Бан від 21 дня, та перманентне блокування та конфіскація переданих коштів

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі