Відмовлено Порушення повноважень співробітника СБУ!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тина

Новий гравець
Реєстрування
27 Січ 2026
Дописи
5
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Тиша Хитс
2. Нікнейм порушника: Максим Кривоніс (54413)
3. Назва організації порушника: форма СБУ
4. Суть скарги: Їхали з подругою по Києву ,нас підрізав "співробітник СБУ" в мене машина рикошетом його підрізала і я вилетіла йому на автомобіль ,після чого він дістав шокер і надіває наручники так само і на мою подругу яка підійшла до нього спитати що сталось він так само її одягнув в наручники без рп отигровкі ,після чого ми питаемо в нього на якому основаніі нас затримав і що ми його на форум викладемо він каже що він йоб**тий і йому по*уй типу грае як йому подобаеться і робить що хоче ,посадив на 2 години під причиною:Збройне насильство під час мітингу,він знущаеться мітинг на монсті ,ну найс .....
5. Доказ порушення (відео):
6. Дата порушення:27,01,2026

Останнє редагування:

Євгеній Вінчестер

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Чер 2023
Дописи
77
Реакції
61
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Тиша Хитс
2. Нікнейм порушника: Максим Кривоніс (54413)
3. Назва організації порушника: форма СБУ
4. Суть скарги: Їхали з подругою по Києву ,нас підрізав "співробітник СБУ" в мене машина рикошетом його підрізала і я вилетіла йому на автомобіль ,після чого він дістав шокер і надіває наручники так само і на мою подругу яка підійшла до нього спитати що сталось він так само її одягнув в наручники без рп отигровкі ,після чого ми питаемо в нього на якому основаніі нас затримав і що ми його на форум викладемо він каже що він йоб**тий і йому по*уй типу грае як йому подобаеться і робить що хоче ,посадив на 2 години під причиною:Збройне насильство під час мітингу,він знущаеться мітинг на монсті ,ну найс .....
5. Доказ порушення (відео):
6. Дата порушення:27,01,2026
Вітаю переглянувши скаргу
виношу вердикт
Переподайте скаргу з доказами
порушення
Відмовлено!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі