Зачинено Порушення правила нападу на ВЧ ( 2.4 - 2.5 ) + Багоюз + Ухід від РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Зозулька

02 | Західна Україна
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
65
Реакції
20
Бали
13
1. Нікнейм гравця: ( 6826501 )
2. Особистий нікнейм: Вадім Зозулька
3. Клан порушника: WALENSHTAYN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Я стояв на плацу мені сказали що невідома людина на полігоні я побіг подивитись побачив що постороння особа я почав спускатись в бункер щоб затримати особу так як я не міг вітерити вогонь бо в особи не приставляла ніякої угрози я підбіг па взяв у кайдани в ( 01:24 ) та почав виводити особу коли ви піднімалися по сходам він почав спамити у чат но за це уже отримав покарання через деякий час я підбіг до співробітник НПУ та попросив забрати порушника та ігрок ( 6826501 ) почав багоюзити а саме сідати у авто в кайданках в ( 05:29 ) тай чарез деякий час ми поїхали до НПУ м.Д коли ми припаркувались та ігрок ( 6826501 ) почав далі багоюзити в ( 08:25 ) та через деякий час ми змогли завести в будівлю НПУ м.Д та пішли в підвал щоб показати відео докази що ігрок ( 6826501 ) проник на територію ЗСУ тай через деякий час я почав передавати у кайдати співробитнику НПУ та ігрок ( 6826501 ) вийшов з ігри в ( 11:38 ). ( Прошу видати покарання ) :)
6. Докази (скриншот/відео): #1 Часть #2 Часть #3 Часть
7. Дата порушення: 13.03.2025

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
На жаль, трішки не розумію щодо ваших тайм-кодів, оскільки перший ви тайм-код вказали 01:24, але, на жаль, ви не вказали, на якому це відео.
Тому, будь ласка, переподайте скаргу з коректними тайм кодами.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі