Відмовлено Порушення правил. Інформація з реал в ігрі. Неправильно видана стаття

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Харрисон

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
68
Реакції
73
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Артем Духов
  2. Особистий нікнейм: Мага Харрисон
  3. Суть скарги: Я стояв рибалив крли до мене приїхав Працівник СБУ і почав просити дозвіл на риболовлю хотя такого в ігрі не існує і він не відповідній орган. ТАк же він не показав мені свої документи тим самим не підтвердив що він працює в СБУ. ПІсля чого він каже що мені дає кримінальну статтю 36 а посадив за 5.10 тобто не відповідеея стаття хуліганство. ХОч я нічого не громив і не хуліганив. Після чого він починає говорити про реал і в ігрі а це забороненно. Прошу від нього повний відкат ситуації. А также дав на адвоката 3 хв а треба 5хв
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:16.12.2024

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98
Вітаю, шановний Мага, ви були затриманні за порушення статті 36 ККУ, відповідно до закону "Про регулювання рибальства з метою захисту довкілля", стаття 4, пункт 1, СБУ має працювати по цьому закону, з приводу, не надав документи, я вам надав посвідчення, та на це в мене є докази, з приводу адвоката, відповідно до КПКУ, стаття 15, пункт 2, Якщо державний адвокат не відповів на запит протягом 3 хвилин - співробітник має право продовжити затримання без присутності адвоката; з приводу статті яку я вам видав а саме хуліганство, у нас в планшеті немає такої статі яка є в ККУ, тому я вам видав хуліганство.
Якщо Слідкуйчий, ГС Держ, ЗГС Держ. Запросять докази надам, вам я нічого не повинен надавати.
Гарного дня, та приємної гри на Ukraine GTA
та не порушайте!
((та прошу перенести скаргу, так як я заступник лідера))

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю.
Заступник надав відповідь на ваше затримання вище.
Ваша скарга складена не за правилами подачі скарг,під вашим фрапсом відсутні тайм-коди порушень гравця такі скарги розгляду не підлягають.
Не підлягає розгляду:
  • Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі