Розглянуто Порушення правил НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Бер 2025
Дописи
39
Реакції
37
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Матвій Омельчук 235467, Ілля Пономаренко 234896
  2. Особистий нікнейм: Михайло Ескобар
  3. Суть скарги:
    2.31. Заборонено знаходитись на території бункеру/картелю без належних на те причин. | Попередження/Догана, Деморган 30-60
    Примітка: дозволено знаходитись на території картелю/бункера, якщо перед цим була погоня чи будь які процесуальні дії під час яких гравець зайшов на територію картелю/бункера.
    В мене був розшук і я стояв на картелі, ніякої погоні чи процесуальних дій не було. Працівники НПУ свідомо заїхали по НРП Драйв на територію картеля, що дало мені право відкрити по ним вогонь.
  4. Докази (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата порушення: 15.11.25.

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,239
Реакції
1,098
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Гравець Ілля Пономаренко [234896] отримує покарання за Порушення правил Ukraine GTA 6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин, правил Держ.орг. 2.31. Заборонено знаходитись на території бункеру/картелю без належних на те причин. | Попередження/Догана, Деморган 30-60
Примітка: дозволено знаходитись на території картелю/бункера, якщо перед цим була погоня чи будь які процесуальні дії під час яких гравець зайшов на територію картелю/бункера.
Гравець Матвій Омельчук [235467] отримує покарання за Порушення правил Держ.орг.
2.31. Заборонено знаходитись на території бункеру/картелю без належних на те причин. | Попередження/Догана, Деморган 30-60

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі