Ваня Козачок
Козак
- Реєстрування
- 11 Січ 2023
- Дописи
- 20
- Реакції
- 16
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Ваня Козачок (209291)
2. Нікнейм порушника: Артем Фракер (240352)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: лудина вела стрільбу попутно керуючи автомобілем,не оголосила про те чи був взагалі викликаний адвокат,проведення обшуку без вагомої причини (за його словами він обшукав мене тому що при затриманні по ньому почали стріляти і він подумав, що це пої друзі але це не так),також неповажне ставлення та купа помилок в тому числі патрулювання по одинці та ін.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
(таймкоди: !0:07! дістав зброю під час керування авто. !0:26-0:53! зачитування міранди без питання чи зрозумів "порушник". !2:55! обшук без вагомої причини (на мою думку проводити обшук бо "по мені почали стріляти я думаю це твої дружки" не є підставою для обшуку, до того ж це були люди яких я не знаю. !5:38! я запитав у працівника де мій адвокат на що він мені відповів " А я забув сказать, адвокат не відповів" хоча працівник повинен говорити коли він викликав адвоката та в разі, якщо адвокат не відповів повідомити порушника. !7:07-7:31! неповажне ставлення працівника та нон рп як він міг дізнатися що я клановеця якщо в мене немає ніяких опізнавальних знаків?
6. Дата порушення: 11.04.2026
2. Нікнейм порушника: Артем Фракер (240352)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: лудина вела стрільбу попутно керуючи автомобілем,не оголосила про те чи був взагалі викликаний адвокат,проведення обшуку без вагомої причини (за його словами він обшукав мене тому що при затриманні по ньому почали стріляти і він подумав, що це пої друзі але це не так),також неповажне ставлення та купа помилок в тому числі патрулювання по одинці та ін.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 11.04.2026