Розглянуто Порушення правил || Олександр Юрчишин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Надія Уайт

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Кві 2025
Дописи
87
Реакції
91
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Надія Уайт
2. Нікнейм порушника: Олександр Юрчишин
3. Суть скарги:
На наданому відеозаписі чітко видно, що щодо даного співробітника відбувався активний RP-процес, а саме перестрілка. Під час розвитку ситуації я прийняла рішення скоротити дистанцію та підійти ближче для подальшої взаємодії в межах RP-процесу. Однак замість продовження участі в ситуації співробітник навмисно залишив місце події та здійснив вхід в інтер'єр будівлі з метою уникнення подальшої взаємодії.
Таким чином, своїми діями він фактично перервав активний RP-процес та уникнув наслідків перестрілки, що є прямим порушенням правил серверу.
А саме:
6.22. "Ухід в інтер'єр" — заборонено здійснювати ухід в інтер’єр з метою уникнення поліцейської погоні, перестрілки, RP-процесу або будь-якої іншої активної ситуації. | Покарання: Варн.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 29.05.2026

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,201
Реакції
1,154
Бали
253
Вітаю!
Не розумію до чого тут ваш опис, але хочу зазначити одне, під час того як я зайшов в інтер'єр по мені не велась перестрілка мінімум 2-3 секунди. Також не розумію до чого ви тут прописали що вівся RP-процес, хоча ніякого RP-процесу не було.

Додатково докази з моєї сторони: Тиць

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,634
Реакції
1,274
Бали
253
Вітаю, гравець Олександр Юрчишин [248633] отримує таке покарання:
6.22. "Ухід в інтер'єр" — заборонено здійснювати ухід в інтер’єр з метою уникнення поліцейської погоні, перестрілки, RP-процесу або будь-якої іншої активної ситуації.
Також лідер отримує 2 догани.
Ви гравець Надія Уайт [139934] отримуєте таке покарання:
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин
Гравець Арсен Юрчишин [233158] отримує таке покарання:
2.4. Нападати та перебувати на території військової частини, якщо у вас немає зброї. | Деморган 60 хвилин
Примітка: зброя має бути в руках.

Виняток: у транспорті покарання не застосовується.
Також до співробітника буде застосовано дисциплінарне покарання.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі