Олександр Джеффери
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 9 Кві 2023
- Дописи
- 432
- Реакції
- 347
- Бали
- 123
1. Ваш нікнейм: Олександр Джеффери
2. Нікнейм порушника: Володимир Печеричка
3. Суть скарги:
Під час RolePlay-ситуації заступник лідера НПУ Володимир Печеричка вийшов на зв’язок зі мною та отримав від мене неправомірну вигоду в розмірі 10 000 000 грн. При цьому жодного IC-договору або будь-якої IC-домовленості про співпрацю з представником нелегальної організації створено не було.2. Нікнейм порушника: Володимир Печеричка
3. Суть скарги:
Через деякий час після отримання коштів він звільнив мене, однак причиною звільнення вказав порушення, за яке відповідно до правил передбачена лише догана, а не звільнення. На мою думку, своїми діями він грубо порушив правила сервера.
Порушені пункти правил:
4.19. Заборонено зв’язок з НО не створивши до цього договору з НО. | Варн / Деморган до 120 хвилин
Заступник лідера вступив у взаємодію з представником НО та отримав неправомірну вигоду без попереднього IC-договору, що є прямим порушенням цього пункту.
1.14. На вчинення ваших “темних” дій потрібна IC причина.
Жодної IC-причини для отримання хабаря не було. Дії були здійснені без належного RolePlay-обґрунтування.
1.13. Спілкування та домовленість про скоєння темних дій обов’язково має відбуватись лише в IC чаті.
Домовленість про передачу неправомірної вигоди не була проведена відповідно до вимог цього пункту.
3.4. Демонструвати поведінку, неприйнятну для представника державної служби. | Догана
Отримання неправомірної вигоди є поведінкою, яка несумісна зі статусом співробітника державної структури. Крім того, мене було звільнено за порушення, за яке, згідно з правилами, передбачена лише догана, а не звільнення.
Прошу адміністрацію:
- перевірити дії заступника лідера НПУ Володимира Печерички;
- дати оцінку його діям відповідно до правил сервера;
- застосувати покарання у разі підтвердження зазначених порушень.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:28.07.2026
5. Дата порушення:28.07.2026
Останнє редагування: