Розглянуто Порушення правил битви за картель від клану Bandidos|Для Тоні Хоффмана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревіс Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
141
Реакції
1,634
Бали
96
1. Нікнейм гравця: Клан Bandidos, а саме всі учасники клану, які приймали участь в битві за картель
2. Особистий нікнейм: Тревіс Хард, лідер клану Squeeze
3. Клан порушника:Bandidos
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:Squeeze
5. Суть скарги: Перед битвою за картель нам було повідомлено інформацію від ГС неоф Джеккі Хевву, що дане порушення є багоюзом та
заборонено на битві. Скрін 1. Адже коли ігровий персонаж присідає в прицілі з awp та одразу встає, по ньому не проходить урон. Тобто це надає
перевагу гравцю і розцінюється як багоюз згідно пункту правил проєкту:
9.4 Заборонено використання великих багів, помилок, недоробок ігрового мода в особистих цілях, а також для отримання переваги, збагачення або заради розваги.

Це не є +С, адже +С дозволяє лише пришвидшити стрільбу, проте ніяк не впливає на нанесення урону по гравцю.

Також хочу звернути увагу на те, що згідно з правилами битви за картель:
2.3 Заборонено використовувати будь-який багоюз. | Jail 180 хвилин / WARN / Ban 3 - 30 днів.
1.11 Підсумкове рішення щодо видачі покарань за порушення правил битви приймає гол. слідкуючий за неоф. організаціями, в залежності від ситуації можуть бути застосовані наступні покарання: Передача / Перегравання / Попередження клану / Догана клану.
Примітка: одночасно може бути видано кілька покарань.
Приклад: покарання гравцям + догана клану + перегравання.

Просимо покарати даний клан та його учасників за масове порушення правил битви за картель та переграти дану битву. Оскільки відрив у рахунку був невеликий 44-50 і саме використання цього багоюзу надало їм значну перевагу.
На всіх відео видно та чути як саме в цей момент є попадання по гравцям та завдяки цьому багоюзу урон по ним не проходив.
Також хочу звернути увагу, на те, що по багатьом гравцям дуже дивно не проходив урон, просимо перевірити на використання стороннього ПО.

6. Докази (скріншот/відео):
Багоюз:

1) Тревіс Хард - посилання- 0:45
2) Сергій Хард - посилання- 2:35, 4:33.
3) Катанчик Овнхард - посилання - 2:35.
4) Григорій Овнхард - посилання - 4:45
5) Енворт Абсолютний - посилання- 3:14
Підозра на використання стороннього ПО:
1) Тревіс Хард - посилання - 1:00
2) Сергій Хард - посилання - 0:35, 2:35
3) Сайленс Хард - посилання - 4:00
4) Пабло Ескобар - посилання - 10:32

7. Дата порушення:30.09.23

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Передивившись всі відкати можу сказати що я не побачив жорстоких порушень які б тягнули на перезапуск цієї битви. Були невеликі порушення це коли присідали зі снайперкою але ж вони не сиділи там по пару хвилин і не зловживали так цим. Було пару моментів що присідали і відразу вставали чи щось тому подібне але вважати це за порушення я б не став.

Були моменти коли стрільба велась на дуже великій відстані як ось "Пабло Ескобар - посилання - 10:32" так ось на такій відстані і без присяду може не проходити урон.

Щодо слів ГСа, використовувати баг з присядом на той момент та і ще й зараз не можна, а щодо моїх слів вони мали місце бути уже ПІСЛЯ битви за картель, а не так що правила змінюються під час битви. Поговорю з приводу цього з ГСом і ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі