Схвалено Порушення правил ведення кримінальних справ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Ігорович

4 сервер/ Просто якийсь тип
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
35
Реакції
10
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Ярослав Ігорович
2. Нікнейм порушника: Павло Макиха, Артем Росток, Микола Прокудін
3. Назва організації порушника: НПУ, ВРУ
4. Суть скарги:
6 числа цього місяця на мене було відкрито кримінальну справу (скажу так за якусь нісенітницю) паном Павлом Макихою. Він щось пробував розсідувати але фінально на 6 день з моменту створення передав справу своєму заступнику пану Артему Ростоку. На 7 день я попередив пана Макиху про те що згідно статтей 1.4 та 1.5 правил ведення кримінальних справ нашого серверу справа є анульваною а я мушу бути звільнений від кримінального переслідування. На що він мені сьогодні відповів "Шановний, а де ви ці статті знайшли? Так о ж вони не діють в вашому випадку. Ви затягуєте допит = не співпрацювання зі слідством". Після цього я вирішив написати ген.Прокуруру пану Миколі Прокудіну про те що моя справа є незаконною з точки зору правил серверу на що він мені відповів "що ти мені хочеш цим сказати обвин.акт складено" Після чого я вирішив подивитись коли ж це на мене вже обвинувачувальний акт склали. Зайшов в свою справу ніякого обвинувачувального акту я там не побачив. Ну от вирішив зайти в клопотання до прокуратури і там побачив що пан Артем подав клопотання про цей обвинувачувальний акт вирішив зайти почитати сам акт і там бачу дата складення 8 число при тому що клопотання він подав сьогодні 15 числа. І це навіть не враховуючи що постанову про неявку мене на допит було складено 9 числа. Також хочу зауважити що наказ про передачу справи від пана Макихи до пана Ростока хоча і був написаний ніби від 7 числа але він був опублілкований в п'ятницю 12 числа.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): кримінальна справа, скріни, Обвинувачувальний акт(вкладка 7 якщо що)
6. Дата порушення: Десь від 13 до 15.12.2025

PS: Роз'яснення статтей 1.4 та 1.5 правил ведення кримінальних справ

1.4. Кримінальна справа має бути завершена у строк не більше 7 днів з моменту відкриття, після чого її необхідно передати до суду.
1.5. У разі прострочення строку розслідування, справа анулюється, а підозрюваний звільняється від кримінального переслідування.

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,
Вашу скаргу уважно розглянуто, за результатами чого було винесено рішення.

Кримінальну справу буде закрито у зв’язку з порушенням пункту 1.4 правил ведення кримінальних справ.
Вас буде звільнено від кримінального переслідування.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі