Відмовлено Порушення правил захоплення БП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Чейз Маккейн

Активний
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
79
Реакції
26
Бали
21
1. Нікнейм гравця: 6860701, 6814639
2. Особистий нікнейм: Ромаріо Вейсс
3. Клан порушника: NONSTOP NONSTOP
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні не знаходжуся
5. Суть скарги: Порушення правил захоплення блок поста, вогонь був відкритий без пояснення на це, + я не перебував на ТЗ, і не перебував на лінії яку вони захопили, а за правилом 4.7 не можна перекривати більше 1 смуги, а я перебував по центру що означає що це просто дм зі сторони гравців
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 13.04.2025

Віктор Кракен

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
1,114
Реакції
329
Бали
168
Вітаю!

Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

З точки зору РП, під час проведення збройного захоплення блокпоста або поста патрульної поліції представниками неофіційних організацій, перебування на цій території звичайних громадян, які поводяться так, ніби нічого не відбувається, є нелогічним і суперечить РП реаліям. Це небезпечно для життя персонажа, оскільки йдеться про збройний напад на територію поста патрульної поліції.

Хочу звернути вашу увагу:
Правило, яке забороняє перекривати більше однієї смуги дороги, порушене не було.
Під час інциденту вам було чітко надано 10 секунд для покидання території, на які ви не відреагували, а натомість почали ставити питання та перешкоджати процесу захоплення. У зв’язку з цим, подальші дії з боку неофіційної організації, що призвели до вашої смерті, відповідали РП-логіці та
не є порушенням.
Порушень зі сторони гравців неофіційних організацій не виявлено.

[ВІДМОВЛЕНО]​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі