Розглянуто Порушення правил // на розгляд керівництва і також спец адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☄️Максим Фрончак☄️

Слідкуючий За НЕОФ| 03 | Східна Україна
Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
276
Реакції
59
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: - На розгляд Спец Адміністрації або керівника.
Особистий нікнейм: Максимка Хоффман
Нік гравця «Жека Данте»​
  1. Суть скарги: Порушення глобальних правил слив фракції лідера і організації також цілеспрямована провокація
  2. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  3. Дата походження: 15.12.2023
  4. Так думаю треба навести правосуддя на сервері​
  5. Пишу жалобу в темі адміністрації на рахунок розгляду справи по темі «Глобальні порушення правил сервера, слив організації і також провокація співробітників.»
  6. Починаючи свою історію гри на проекті, я почав тут грати пізнав багато людей, з якими подружився. Ціль гри була завести друзів,розвиватись в фракції, також активно проводити свій свобідний час зі свої друзями.
    Но в данний момент тут володіє безлад від банд.під назвою "Данте"

Ці гравці, не зважаючи уваги на свій дорослий вік, ведуть себе дуже погано. Беручи до уваги таких, як "Жека Данте" Він зі своєю банком, точніше, колишніми друзями, яких він же і проміняв на "дівчину" порушував правила, провокував СБУ М. Дніпра, багоюзив і зливав організацію. Доказ від імені самого Жеки Данте:
    IMG_6690.jpeg
  7. Це один із моментів де він хвалився своїм досягненням в офіційному діскорд сервері сервера 03​
  8. Також ось і другий доказ
    IMG_6685.png
  9. Беручи до уваги його цілеспрямованість і успіх в конкретному сливі організації і лідера // його пряма жалоба на лідера Доказ якось все це дуже випадково що їхня база це Бункер Полтава / Харків і вони якось випадково приїжджають в Дніпро і іменно до організації СБУ.​
  10. Це ви можете переглянути ось тут:Цілеспрямований приїзд до СБУ м. Дніпра тайм код 5:20+​
  11. На даного гравця неодноразово подавались жалоби на форумі також і в ігровий репорт. Починаючи від порушення правил.​
  12. ДМ​
  13. ДБ​
  14. Вихід Під час рп​
  15. Багоюз​
  16. ДМ ЗЗ​
  17. РДК​
  18. Хочу підкреслити ще його фразочки в приватні повідомлення де була проведено спілкування моє з ним.​
  19. IMG_6693.jpeg
    IMG_6690.jpeg
    IMG_6692.jpeg
  20. Рішення уже за червоною адміністрацією. Данний гравець уже получив покарання на 3д бана.​
  21. Декілька днів назад його друзі приїхали до нас «Рома Данте» «Тарас Данте» і вибачались за свою поведінку і сказали, що вони більше в цьому не хочуть приймати участь і відповідати за його вчинки.​
  22. Хочу щоб цю жалобу і весь сенс сказаного розглянули а не просто закрили ( людина цілеспрямовано намагалася зробити все щоб зняти лідера як показано в жалобі номер 1 на лідера Олексія Хоффмана ) і також на всіх других співробітників СБУ.​
  23. Хочу зазначити один момент даний гравець подавав на нас скаргу де нам видали догану ( не бачити своє порушення правил ) в іменно​
  24. Беручи всю подану інформацію на форумі його порушення це все веде до одного із цих дій. Подаючи жалобу на нас він не замічає порушення від себе). Чому ми цілеспрямовано не шукаємо їх і не садимо? Чому ми не заливаємо жалоби в яких було би відхилено? А тільки даємо конкретні порушення його де завжди ж Схвалено?​
  25. Беремо до уваги правильно сказані речі в кінці від п.Адміністратора​
  26. Допис у темі 'СБУ,Паша Калашнiков,Багоюз'
    https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/СБУ-Паша-Калашнiков-Багоюз.105625/post-470731
  27. У нас немає притензій тільки декілька перестати зливати організацію.
  28. Провокувати
  29. Цілеспрямовано приїжджати до нас знімати фрапс що ми вас убиваємо при тому самі порушуєте.
  30. І говорити що «Я повернусь і займусь цим і що наші полковники будуть плакати) і що слідуючим разом ще раз постараєшся зняти пана Олексія Хоффмана <3 і других замів.
  31. Враховуючи все ці моменти думаю даний гравець уже не виправиться і буде дальше займатись тим чим займався в данний момент і 3 дні бана його не виправлять.
  32. ?
    IMG_6726.jpeg

IMG_6725.jpeg

Останнє редагування:

☄️Максим Фрончак☄️

Слідкуючий За НЕОФ| 03 | Східна Україна
Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
276
Реакції
59
Бали
33
Також представляю попередню жалобу:
Де данний гравець жаліється, що https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Євген-Канапка-Неправомерная-выдача-наказаний.106552/
Пан Євген Канапка не правильно видав покарання коли ця людина не розуміє що коли вона робить жалобу і порушує також несе відповідальність правила для всіх одні!

Євген Канапка

Південна Україна
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,303
Реакції
269
Бали
168
Гравець вже отримав покарання, при повторних порушеннях термін блокування збільшуватиметься.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі