Андрій Харрісон
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2023
- Дописи
- 275
- Реакції
- 482
- Бали
- 123
- Нікнейм лідера/заступника: Лоренцо Деклоренс
- Особистий нікнейм: Андрій Харрісон
- Суть скарги: Порушення правил проекту 6.42.3.
6.42. NonRP шахрайство - заборонено будь-як обманювати гравців, спроби ловлі на неуважності.
6.42.3. NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів
Я як людина, спробував вийти на діалог, для того щоб знайти компроміс у цій ситуації (вирішивши що дане покарання дуже жорстоке), і так як лідер не відповідав мені, то його інтереси представляв ГС Держ.(у ТГ каналі) де у подальшому ГС Держ вказав, що не бачить порушення у вигляді шархайства, та видавати будь яке покарання лідеру не збирається (хоча на покаранні я не наполягав, а лише спробував вийти на *компроміс),
*Компроміс - це вирішення конфлікту щодо взаємної добровільної угоди з взаємною відмовою від частини пред'явлених вимог. Партнери з переговорів змінюють свою думку та приймають нову спільну думку. Ціль — це загальний результат, яким вони задоволені.
Іншими словами, будь ласка, скажіть чому гравці отримують покарання за ДМ/ДБ/Оск та навіть за обман, але якщо щось стосується лідерів держ. організацій, то завжди знаходяться поблажки у вигляді:
- Ми обов'язково проведемо бесіду з лідером
Наприкінці, так як обидві сторони не знайшли компромісу, прошу роздивитись цю скаргу згідно правил нашого проекту, та можливо у цьому випадку я вказав не вірні пункти порушення зі сторони лідера, та прошу адміністрацію вказати що саме порушив лідер, якщо такі порушення є.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ось
- Дата походження: 27.12.2024