Зачинено Порушення правил проекту для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
  1. Нікнейм лідера/заступника: Лоренцо Деклоренс
  2. Особистий нікнейм: Андрій Харрісон
  3. Суть скарги: Порушення правил проекту 6.42.3.
Наразі лідер ВРУ призначив штраф у вигляді 1 000 000грн для сплати штрафу, котрий вже був сплачений. Що є порушенням правил:

6.42. NonRP шахрайство - заборонено будь-як обманювати гравців, спроби ловлі на неуважності.
6.42.3. NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів

Я як людина, спробував вийти на діалог, для того щоб знайти компроміс у цій ситуації (вирішивши що дане покарання дуже жорстоке), і так як лідер не відповідав мені, то його інтереси представляв ГС Держ.(у ТГ каналі) де у подальшому ГС Держ вказав, що не бачить порушення у вигляді шархайства, та видавати будь яке покарання лідеру не збирається (хоча на покаранні я не наполягав, а лише спробував вийти на *компроміс),

*Компроміс - це вирішення конфлікту щодо взаємної добровільної угоди з взаємною відмовою від частини пред'явлених вимог. Партнери з переговорів змінюють свою думку та приймають нову спільну думку. Ціль — це загальний результат, яким вони задоволені.

Іншими словами, будь ласка, скажіть чому гравці отримують покарання за ДМ/ДБ/Оск та навіть за обман, але якщо щось стосується лідерів держ. організацій, то завжди знаходяться поблажки у вигляді:
  • Ми обов'язково проведемо бесіду з лідером
Чому не проводять бесіди з порушниками за ДМ/ДБ/Оск чи навіть за обман, якщо вони в клані?

Наприкінці, так як обидві сторони не знайшли компромісу, прошу роздивитись цю скаргу згідно правил нашого проекту, та можливо у цьому випадку я вказав не вірні пункти порушення зі сторони лідера, та прошу адміністрацію вказати що саме порушив лідер, якщо такі порушення є.
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ось
  2. Дата походження: 27.12.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, ГС Держ відповідав вам в телеграм , що якщо ви вже оплатили штраф близько місяця назад - вам не потрібно ще раз його оплачувати. ГС Держ провів бесіду з президентом щодо цієї помилки. Якихось махінації чи шахрайства в цій ситуації я не побачив.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі