Олег Дубровський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Лис 2025
- Дописи
- 109
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]
2. Нікнейм порушника:
Андре Танн [200056]
3. Назва клану порушника:
[Vercetti]
4. Суть скарги:
Я перебував на Б/У ринку, сів у автомобіль, щоб переглянути транспорт. Після цього виїхав з території ринку, поїхав відремонтувати авто та направився на АЗС.
Під час руху за мною почав їхати гравець Андре Танн [200056]. На заправці я вийшов з автомобіля, підійшов до каси, обрав літраж та оплатив паливо. Після цього повернувся до авто.
Коли я сів у транспортний засіб, гравець Андре Танн без будь-якої IC причини відкрив вогонь по мені та моєму автомобілю. Внаслідок цього я був убитий на території АЗС.
Прошу розглянути ситуацію та вжити заходів згідно з правилами (DM).
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:
(27.02.2026 03:24)
Олег Дубровський [152685]
2. Нікнейм порушника:
Андре Танн [200056]
3. Назва клану порушника:
[Vercetti]
4. Суть скарги:
Я перебував на Б/У ринку, сів у автомобіль, щоб переглянути транспорт. Після цього виїхав з території ринку, поїхав відремонтувати авто та направився на АЗС.
Під час руху за мною почав їхати гравець Андре Танн [200056]. На заправці я вийшов з автомобіля, підійшов до каси, обрав літраж та оплатив паливо. Після цього повернувся до авто.
Коли я сів у транспортний засіб, гравець Андре Танн без будь-якої IC причини відкрив вогонь по мені та моєму автомобілю. Внаслідок цього я був убитий на території АЗС.
Прошу розглянути ситуацію та вжити заходів згідно з правилами (DM).
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:
(27.02.2026 03:24)