Розглянуто Порушення правил: DM, DM Car (Макс Мілітаріст)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
110
Реакції
47
Бали
33
Нікнейм гравця:
Макс Мілітаріст [217203]

Особистий нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

Суть скарги:
Після того, як я вийшов з будівлі поліції та сів у свій автомобіль, гравець Макс Мілітаріст [217203] без будь-якої IC-причини почав стріляти по моєму транспортному засобу, зокрема по колесах.
Я неодноразово запитував у чаті, з якої причини він це робить, однак гравець ігнорував питання, тікав та продовжував стріляти по колесах мого автомобіля.

Пізніше, під час другої ситуації, гравець відкрив двері мого автомобіля та силоміць вигнав мене з нього. Після цього стався баг (після оновлення через F12 мене викинуло з авто). Я знову сів у транспорт і поїхав далі, однак гравець знову почав стріляти по моєму автомобілю, а згодом наздогнав мене та без будь-якої причини вбив. На момент смерті у мене залишалося приблизно 31 HP.

Вважаю дії гравця порушенням правил сервера (DM, DM Car, NonRP).

Докази (скріншот/відео):
Відео 1 — стрілянина по колесах автомобіля.
Відео 2 - продовження ситуації, вигнання з авто та вбивство.
Дата порушення:
(22.12.2025 00:15)

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,122
Реакції
1,039
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Гравець 217203 отримає покарання за Порушення правил UKRAINE GTA:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Гарної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі