Розглянуто Порушення правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
55
Реакції
29
Бали
23
Нікнейм гравця: 72032
Особистий нікнейм:Дмитро Мужній
Суть скарги:Суть ситуації: 12.06.2025 приблизно о 14:20 я знаходився у публічному місці поблизу виходу з ІТТ, не порушував жодних законів, не створював загроз для інших громадян, а просто стояв на місці. Працівник поліції підійшов до мене без пояснення причин, затримав мене та застосував силу, після чого без жодного РП-обґрунтування наклав на мене вісім статей, які я не вчиняв. Порушення: – Відсутність причини для затримання. – Відсутність будь-якого IC-діалогу або пояснень. – Накладення необґрунтованих статей без доказів або РП-підтвердження. – Зухвала поведінка, що демонструє зневагу як до громадянина, так і до іміджу держструктури, яку він представляє. – Порушення принципів РП-етики та здорового глузду. Я розумію, що це РП-проєкт, але подібні дії дискредитують роль НПУ, зводять нанівець будь-який РП-інтерес та знецінюють старання інших гравців, які дотримуються балансу між грою та логікою. Подібна поведінка недопустима ні в реальному житті, ні у якісному RP.
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 12.06.2025

Вкладення

• Снимок экрана 2025-06-12 143514.png
    Снимок экрана 2025-06-12 143514.png
    1.3 Mб · Перегляди: 70

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,533
Реакції
1,632
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу та переглянувши ваші докази нажаль не можу винести повного вердикта для покарання гравців, оскільки це вважається не повна ситуація + по чату можна побачити що ви діставали паспорт і діставали особисто для себе, чи для РП з працівниками поліції також нажаль не розуміло.

Переподайте скару на гравців з повним відео/фото доказами

ВІДМОВЛЕНО!

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,533
Реакції
1,632
Бали
253
Вітаю!
Поговоривши з ГА та ЗГА та переглянувши логування ваші та гравця, беру вашу скаргу на перерозгляд.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,533
Реакції
1,632
Бали
253
Відштовхуючись від ситуації та інформації яку я отримав виношу вердикт:

Гравець ID: 72032 Адам Хомс отримує покарання, а саме:
3.18. Заборонено видавати більше ніж 5 статей для одного гравця. | Варн

РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі