Розглянуто Порушення правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Надія Уайт

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Кві 2025
Дописи
91
Реакції
94
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Надія Уайт
2. Нікнейм порушника: Василь Костик (ID 225882)
3. Суть скарги:

На момент ситуації я відійшла від ноутбука та перебувала в AFK. Коли повернулась, побачила, що мій персонаж уже був убитий. Після цього я переглянула відкат, на якому чітко видно, що даний гравець без будь-якої причини почав стріляти по мені та моєму транспортному засобу.
Жодної IC-причини, конфлікту чи взаємодії з мого боку не було, оскільки я фактично перебувала AFK та не брала участі в жодній ситуації. Вважаю, що дії гравця були навмисними та також включали дії взаємодію з AFK-гравцем, що є порушенням правил сервера.
Прошу адміністрацію переглянути докази, оцінити дії гравця та видати відповідне покарання згідно з правилами сервера.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
(Тайм-коди 0:00-0:45)

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
435
Реакції
306
Бали
123
Вітаю шановний гравець Надія Уайт!
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Гравець Василь Костик [225882] Отримає покарання: "Деморган 150 хвилин"
Порушення правил UKRAINE GTA 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Порушення правил UKRAINE GTA 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Порушення правил UKRAINE GTA 6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 60-120 хвилин / Варн, при усіх наступних Бан до 5 днів

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі