Розглянуто Порушення привал UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
1. Нікнейм гравця: 117224, 111783, 63161, 107251
2. Особистий нікнейм: Назар Коноба
3. Суть скарги:
Я евакуював автівки згідно з правилами. Потім зупинився на кілька хвилин перепочити та поїсти суші. У цей момент підійшли гравці, почали мене ображати, навмисно ламати мою машину. Через це я впав з підйомника на авто, але втримав керування, як у Форсажі, і вирівняв машину. Після цього вирішив забрати автівку, яка була припаркована з порушенням — згідно зі статтею
9.2 КУпАП я маю на це повне право. Наприкінці ці гравці мене безпричинно вбили.

На мій розсуд гравці повині отримати покарання:

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11
. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.1
. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

4. Докази (скріншот/відео): Відео докази від 00:20 все почалося - [ Посилання ]
5. Дата порушення: 17.05.2025

Ілля Гудименко

Поважний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
176
Реакції
124
Бали
48
Вітаю, шановний гравець! Розглянувши ваш відкат, виношу вердикт.

Гравець: 111783 - отримує покарання за порушення правил Ukraine GTA:
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець: 117228 - отримує покарання за порушення правил Ukraine GTA:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець: 65161 - отримує покарання за порушення правил Ukraine GTA:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

6.1.1.
"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Схвалено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі