Серго Духов
👑Leader DuhovFamQ 👑
- Реєстрування
- 11 Бер 2023
- Дописи
- 171
- Реакції
- 125
- Бали
- 48
Нікнейм гравця: 9450 24563 2600
Особистий нікнейм: 1437
Катаюсь по Києву бачу що перегороджена дорога до ВРУ думаю добре не буду заважати державним структурам і об їду через тротуар до магазина зброї й поїду далі. По мені відкрили вогонь чим порушили Правила поведінку зі зброєю як вогнепальною, так і електрошокерную timecode 00:01-00:16 [ На жаль я не знайшов розділ в якому описується ці правила, але мені на моє питання надав відповідь адміністратор UkraineGTA Тик] Після чого Співробітник НПУ передав мене другому співробітнику СБУ. Співробітник СБУ знайшов саму геніальну ідею за чим мене затримати [Порушення громадського порядку] Співробітник мене привіз до ГУ, але перед цим дав змогу мені скористатися своїми правами я сказав що хочу зателефонувати приватному адвокату він мені по РП зняв тільки одну кайданну, але не зняв їх не відігравши і я не зміг зателефонувати. Швиденько мене оформив не давши скати навіть слова перебиваючи та не слухаючи мене timecode 00:52-07:00. Потім співробітник НПУ тупо мене замутив, щоб я не говорив у войс чат timecode 04:20-04:28. За даною не компетенцією від сторони нашого правління, а також МВС я гравець UkraineGTA потратив 80-хв особистого часу 400 алкоголю якого я робив, а також нервів на дану ситуацію. Прошу нашого Президента 06 сервера зробити разом з Міністром МВС зібрання між Лідерами МВС провести з ними бесіду про правильну відігровку РП процесу, а також видати покарання:
24563 [Порушення правил поведінки зі зброєю, а також не компетенцією від його сторони оскільки він не доповів о причині мого затримання мені й співробітнику СБУ.]
9450 [Порушення правил ПДР, Незнання Кримінального кодексу, Перевищення своїх службових повноважень.]
26000 [Перевищення службових повноважень]
Але це не мені вирішувати😁
24563 [Порушення правил поведінки зі зброєю, а також не компетенцією від його сторони оскільки він не доповів о причині мого затримання мені й співробітнику СБУ.]
9450 [Порушення правил ПДР, Незнання Кримінального кодексу, Перевищення своїх службових повноважень.]
26000 [Перевищення службових повноважень]
Але це не мені вирішувати😁
Дата порушення: 07.01.2025
Перепрошую перед людиною яка це читає і переглядає, але більш нормальних timecode я не зміг знайти
Останнє редагування: