Розглянуто Порушення процесу РП від сторони МВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Серго Духов

👑Leader DuhovFamQ 👑
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
171
Реакції
125
Бали
48
image.png

Нікнейм гравця: 9450 24563 2600
Особистий нікнейм: 1437

Катаюсь по Києву бачу що перегороджена дорога до ВРУ думаю добре не буду заважати державним структурам і об їду через тротуар до магазина зброї й поїду далі. По мені відкрили вогонь чим порушили Правила поведінку зі зброєю як вогнепальною, так і електрошокерную timecode 00:01-00:16 [ На жаль я не знайшов розділ в якому описується ці правила, але мені на моє питання надав відповідь адміністратор UkraineGTA Тик] Після чого Співробітник НПУ передав мене другому співробітнику СБУ. Співробітник СБУ знайшов саму геніальну ідею за чим мене затримати [Порушення громадського порядку] Співробітник мене привіз до ГУ, але перед цим дав змогу мені скористатися своїми правами я сказав що хочу зателефонувати приватному адвокату він мені по РП зняв тільки одну кайданну, але не зняв їх не відігравши і я не зміг зателефонувати. Швиденько мене оформив не давши скати навіть слова перебиваючи та не слухаючи мене timecode 00:52-07:00. Потім співробітник НПУ тупо мене замутив, щоб я не говорив у войс чат timecode 04:20-04:28. За даною не компетенцією від сторони нашого правління, а також МВС я гравець UkraineGTA потратив 80-хв особистого часу 400 алкоголю якого я робив, а також нервів на дану ситуацію. Прошу нашого Президента 06 сервера зробити разом з Міністром МВС зібрання між Лідерами МВС провести з ними бесіду про правильну відігровку РП процесу, а також видати покарання:

24563 [Порушення правил поведінки зі зброєю, а також не компетенцією від його сторони оскільки він не доповів о причині мого затримання мені й співробітнику СБУ.]

9450 [Порушення правил ПДР, Незнання Кримінального кодексу, Перевищення своїх службових повноважень.]

26000 [Перевищення службових повноважень]

Але це не мені вирішувати😁
Докази (скріншот/відео): Посилання
Дата порушення: 07.01.2025

Перепрошую перед людиною яка це читає і переглядає, але більш нормальних timecode я не зміг знайти

Останнє редагування:

Денис Вентерович

Генерал ЗСУ | Подільський край.
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
318
Реакції
170
Бали
103
Вітаю
З вигляду Генерала НПУ К

Надаю відповідь за свого працівника НПУ К а саме "26000"
Даний Працівник отримає покарання у виді 2 дисплінарних стягнень у виді (2 догани) Порушення Правил Процесуальних дій

Відповідь на інших праівників а саме 9450 24563 не мої працівники
Вибачайте за мого працівника!

Кирило Романюк

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
238
Реакції
158
Бали
88
Переглянути вкладення 270983

Нікнейм гравця: 9450 24563 2600
Особистий нікнейм: 1437

Катаюсь по Києву бачу що перегороджена дорога до ВРУ думаю добре не буду заважати державним структурам і об їду через тротуар до магазина зброї й поїду далі. По мені відкрили вогонь чим порушили Правила поведінку зі зброєю як вогнепальною, так і електрошокерную timecode 00:01-00:16 [ На жаль я не знайшов розділ в якому описується ці правила, але мені на моє питання надав відповідь адміністратор UkraineGTA Тик] Після чого Співробітник НПУ передав мене другому співробітнику СБУ. Співробітник СБУ знайшов саму геніальну ідею за чим мене затримати [Порушення громадського порядку] Співробітник мене привіз до ГУ, але перед цим дав змогу мені скористатися своїми правами я сказав що хочу зателефонувати приватному адвокату він мені по РП зняв тільки одну кайданну, але не зняв їх не відігравши і я не зміг зателефонувати. Швиденько мене оформив не давши скати навіть слова перебиваючи та не слухаючи мене timecode 00:52-07:00. Потім співробітник НПУ тупо мене замутив, щоб я не говорив у войс чат timecode 04:20-04:28. За даною не компетенцією від сторони нашого правління, а також МВС я гравець UkraineGTA потратив 80-хв особистого часу 400 алкоголю якого я робив, а також нервів на дану ситуацію. Прошу нашого Президента 06 сервера зробити разом з Міністром МВС зібрання між Лідерами МВС провести з ними бесіду про правильну відігровку РП процесу, а також видати покарання:

24563 [Порушення правил поведінки зі зброєю, а також не компетенцією від його сторони оскільки він не доповів о причині мого затримання мені й співробітнику СБУ.]

9450 [Порушення правил ПДР, Незнання Кримінального кодексу, Перевищення своїх службових повноважень.]

2600 [Перевищення службових повноважень]

Але це не мені вирішувати😁
Докази (скріншот/відео): Посилання
Дата порушення: 07.01.2025

Перепрошую перед людиною яка це читає і переглядає, але більш нормальних timecode я не зміг знайти
Вітаю Шановний Громадянин!
Розглянувши вашу скаргу додам коментар.
Найближчим часом будуть проведені перевірки усіх НПУ в подільському краю
З повагою Полковник СБУ К Кирило Романчук

Серго Духов

👑Leader DuhovFamQ 👑
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
171
Реакції
125
Бали
48
Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Лідер організації вже надав вам відповідь - тик
також відповідь від Полковника СБУ К - Тик та Тик
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі