Розглянуто Порушення під час бізвару | R 1690

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
1. Ваш нікнейм: 78172
2. Нікнейм порушника: Яна Бізваре, Акіро Хелл, Амірка Ультрас
3. Назва клану порушника: Prokuratura
4. Суть скарги:
4.6. Адміністрація в праві передати бізнес стороні, що програла, у разі якщо сторона яка перемогла порушила правила "Битви за бізнеси" на розсуд ГС неофа
Пройдемся по порушенням з вказанням тайм кодів.
1. Я не мала заходити на територію битви, так як ворожа сторона вже зайшла й відповідно я чекала сокланів, але на 06:10 хв ми бачимо, що гравець Яна бізваре навмисно мене ЗАДБшив на територію бізвара чим порушив правило:
2.1. Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес. | Варн
Далі на 27:10 хв ми бачимо що гравець вже в клані Prokuratura, а отже мене навмисно перемістили на територію й відразу вбили, чим отримали вже першу перевагу й я вимушена була заходити по кд кожні 10 хв, а відповідно біззвар заруїнений.

2. Гравець Акіро Хелл на 21:10 хв залишає територію бізвара, й сказати "ой це не навмисно" теж не вийде, адже навіщо пригати за забор? Відповідно порушує правило:
2.5. Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію, або перебувати на території в AFK понад 30 секунд. | Деморган 60 хвилин

3. Гравець Амірка Ультрас веде вогонь з території бізвара по гравцям які перебувають за територією й ніякої перешкоди не роблять. на 26:30 хв

4. Гравець Яна Бізваре на 27:04 хв який раніше мене задбшив на територію вже в клані, бере в стяжки (чим порушує ще кучу правил викрадення людини) та залишає так, заходячи на територію битви а мені створюючи перешкоду у поверненні на територію битви, щоб я порушила правило 2.16. Заборонено не повернутись на територію битви після смерті протягом встановленого терміну.
Я викликала в репорт адміністратора, який мене вбив чим звільнив зі стяжок та я змогла зайти на територію.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Бізварчик тайм коди прописала до кожного порушення, яке я зафіксувала.
6. Дата порушення: 03.03.26

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Гравці отримують покарання згдіно правил битв за бизнес , та бизнес буде передано клану Sigma​

Гравець 87804 отримує покарання у вигляді деморгана на 60 хвилин за порушення правил за бизнес:
2.5. Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію, або перебувати на території в AFK понад 30 секунд. | Деморган 60 хвилин
Гравець 95676 отримує покарання у вигляді деморгана на 60 хвилин та warn за порушення правил за бизнес:
2.16. Заборонено не повернутись на територію битви після смерті протягом встановленого терміну. | Деморган 60 хвилин
2.1. Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес. | Варн

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі