Тарасік Хардман ♡
I Tarasik
- Реєстрування
- 29 Кві 2023
- Дописи
- 208
- Реакції
- 125
- Бали
- 46
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: Ліза Дніпровська
3. Особистий нікнейм (Discord): tarasik2300
4. Суть скарги: Вітаю пані Ірина!
Moderator Discord Ліза Дніпровська не шанобливо зверталася до гравця, я це помітив в чаті "Спілкуванні" офіційного Discord серверу Східної України.
Moderator Discord - офіційний представник проєкту та гарант безпеки в discord сервері, а тут ми бачемо таке.
Як на мене права людини закінчуються там де закінчуються права іншої людини, чому деякі модератори дотримуються загального статуту, а деякі ні? Як на мене, всі модератори рівні. Можливо пані Ліза забула, що вона не в приватній переписці, але в будь якому разі, це не звільняє її від відповідальності.
Також писати гравцю: Огида, це - не професійно.
У мене все дякую за увагу. Пані Ірина, надіюся в вашій компетентності.
5. Доказ: (скриншот/відео): Тик
6. Дата походження: 11.02.2024
2. Нікнейм теха: Ліза Дніпровська
3. Особистий нікнейм (Discord): tarasik2300
4. Суть скарги: Вітаю пані Ірина!
Moderator Discord Ліза Дніпровська не шанобливо зверталася до гравця, я це помітив в чаті "Спілкуванні" офіційного Discord серверу Східної України.
Moderator Discord - офіційний представник проєкту та гарант безпеки в discord сервері, а тут ми бачемо таке.
Як на мене права людини закінчуються там де закінчуються права іншої людини, чому деякі модератори дотримуються загального статуту, а деякі ні? Як на мене, всі модератори рівні. Можливо пані Ліза забула, що вона не в приватній переписці, але в будь якому разі, це не звільняє її від відповідальності.
7. Модератору заборонено грубо/непрофесійно/некоректно поводитись в чатах як голосових так і текстових . Передбачає: Чс тех підтримки.
3. Модератору заборонено не дотримуватись субординації з користувачами.
3. Модератору заборонено не дотримуватись субординації з користувачами.
У мене все дякую за увагу. Пані Ірина, надіюся в вашій компетентності.
5. Доказ: (скриншот/відео): Тик
6. Дата походження: 11.02.2024