Розглянуто Порушення №1 порушення статуту МВС, статуту СБУ та кримінальний кодекс / СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Ломаченко

Поважний гравець
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
152
Реакції
143
Бали
88
  1. Нікнейм гравця:Михайло Шухевич
  2. Особистий нікнейм: Сергій Бандеров
  3. Суть скарги: дана особа зі своїми напарниками заїхали на ВЧ я попросив працівника СБУ показати посвідчення він відмовився, далі дана особа почала ображати працівників ЗСУ чушпанами, дана особа почала погрожувати держ. службовцям зброєю та вбивством, порушувала субординацію та відкрила вогонь по побратиму я зреагувавши зразу ліквідував особу, дана особа говорила відкат але як ми знаємо відкат говориться в оффтоп тому я все правильно зробив.
  4. Докази (скріншот/відео): тиць, тайм-коди 0:01:15 не хотів показувати посвідчення, 0:02:23 образи в сторону ЗСУ, 0:02:26 погроза Зброєю та порушення субординації.
  5. Дата порушення: 04.01.2024

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт.
Гравець Михайло Шухевич - отримає 60 хв. муту. (Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 3-14)
Службовець Роман Беннетт - отримає догану.
Службовець Михайло Шухевич - отримає 2 сурових догани, та буде проведена сурова бесіда.

Розглянуто.

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Перерозгляд від 04.01.2024, 22:16:10
Службовець Михайло Шухевич - буде звільнений з лав Служби Безпеки України м.Київ, за масові порушення статуту, а саме:
5.2 Заборонено ображати керівний склад, цивільних осіб, товаришів по службі, і співробітників інших організацій. Покарання за порушення: попередження/догана/звільнення.
5.10 Заборонено бути некомпетентним щодо своєї діяльності. Покарання за порушення: попередження/догана/звільнення.

5.11 Заборонено порушувати правила субординації. Покарання за порушення: попередження/догана/звільнення.
Перерозглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі